Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη του Τερίμ για τον Ιωαννίδη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη του Τερίμ για τον Ιωαννίδη

στις   10:07 μ.μ.  |  Κυριακή 21 Απριλίου 2024

 


Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στη Λαμία και ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές. Ο Φατίχ Τερίμ έκανε ξεχωριστή αναφορά σε εκείνον.



Είχε προηγηθεί αυτές τις μέρες και η παραφιλολογία περί Έλληνα διεθνή που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Κάτι που τελικά δεν ίσχυε, όπως επιβεβαίωσαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.


Επί του θέματος ο Τερίμ αποκάλυψε πώς ήταν αυτές τις μέρες ο Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα είπε ότι «μόλις άκουσα όσα είχαν βγει, δεν ρώτησα καν τον Φώτη για το τι έγινε. Δεν είχα κανένα ερωτηματικό για τον Φώτη. Τον είχε πειράξει, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Κατευθείαν το ξεκαθαρίσαμε και σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε δυνατοί.


Πρέπει να ξέρουμε πως όλοι μαζί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Σαν αντίδραση, κάναμε αυτό ακριβώς. Σαν μεγάλη ομάδα. Για να φτάσουμε στον στόχο πρόεδρος, τεχνική ομάδα, ποδοσφαιριστές, οπαδοί, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όσο είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε εύκολα όλα αυτά».


Για τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Μπερνάρ σχολίασε: «Φώτης, Μπακασέτας, συν Μπερνάρ συν όλοι μου οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Όταν είχα έρθει είχα πει ότι θα χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες. Οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης παίζουν και στην Εθνική, σε αυτό το δίδυμο βάζουμε τον Μπερνάρ που είναι έξυπνος παίκτης με τεράστιο ταλέντο. Για μένα και ο Σπόραρ και ο Άλεξ και ο Βέρμπιτς είναι πάρα πολύ σημαντικοί, όπως όλοι».


Τέλος για τις αναβολές στα ματς του πρωταθλήματος σημείωσε πως «ο Ολυμπιακός πέρασε στα ημιτελικά, είναι ελληνική ομάδα και θα στηρίξουμε όλοι. Δεν υπάρχει πρόβλημα».


 


Sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html