Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τρελάθηκε – Απίστευτη ανακοίνωση! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τρελάθηκε – Απίστευτη ανακοίνωση!

στις   10:35 μ.μ.  |  Κυριακή 21 Απριλίου 2024

 


Τελικό παραμονής έπαιζε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον με τη διαιτησία να είναι σφαγιαστική. Έτσι τρελάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πέναλτι δεν πήραν οι «κόκκινοι»! Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο σφύριζε ο ρέφερι Άντονι Τέιλορ. Και εάν εκείνος ήταν ανεπαρκής και έχανε τις φάσεις σε κανονική ροή, για τον VAR δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο λόγος για τον Στιούαρτ Άτγουελ.


Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το τέλος του αγώνα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πήρε θέση. Η τοποθέτησή της ήταν άκρως καυστική. Στην Αγγλία πολύ σπάνια βγάζουν επίσημες θέσεις οι ομάδες για τη διαιτησία. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» το έκαναν, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.


Κάποιοι επικροτούν, άλλοι όχι. Το βέβαιο είναι πως η Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είχε ξεκάθαρα διαιτητικά σε βάρος της. Λογικό να είναι έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.



Τι αναφέρει το tweet: «Τρεις πολύ κακές αποφάσεις – τρία πέναλτι που δεν πήραμε – είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.


Είχαμε προειδοποιήσει πριν ο παιχνίδι την PGMOL (σ.σ. η αντίστοιχη ΚΕΔ) πως ο VAR είναι οπαδός της Λούτον και δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.


Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα».


sportine

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html