Η ΑΕΚ κέρδισε για αυτόν τον λόγο! Απίστευτο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η ΑΕΚ κέρδισε για αυτόν τον λόγο! Απίστευτο

στις   12:08 μ.μ.  |  Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

 


Η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και υπάρχει λόγος! Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν αυτός που έδωσε την ώθηση στην ομάδα του Αλμέιδα


Η ΑΕΚ πήγε και έκανε με τον Παναθηναϊκό την εμφάνιση της σεζόν. Δεν έπιασε απλά τα περσινά στάνταρ. Έπιασε τα πολύ καλά περσινά στάνταρ. Με μια σημείωση. Σημαντική. Έπαιξε και έξυπνα. Δεν έτρεχαν δηλαδή στα χαμένα οι παίκτες της. Πέρυσι πίεζα περισσότερο αλλά στο ματς με τον Παναθηναϊκό πιο ουσιαστικά.


Η ομάδα του Αλμέιδα δεν χρειάζεται και τρελή ανάλυση πως έκανε το ματς της σεζόν. Μόνο με την Μπράιτον εκτός έδρας μπορεί να πει κάποιος πως είχε παίξει ανάλογα. Ή και με τους άγγλους στην Ελλάδα αν και έχασε. Και αυτό διότι πρόκειται για μια ομάδα που τότε ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία της Premier League από ότι τώρα.


Το ζήτημα είναι πως μάλλον υπήρξε κάτι σημαντικό τακτικά που μεταμόρφωσε την ομάδα.


Ο Αραούχο. Το πιο σημαντικό. Ήταν κι άλλα, αλλά κυρίως ο Αραούχο.


Η ΑΕΚ απέκτησε και πάλι σωστό link μεταξύ των χαφ και των παικτών μπροστά. Ακόμα και το Σιμάνσκι, Γιόνσον για πρώτη φορά δούλεψε. Γιατί υπήρχε ένας παίκτης που έτρεχε σωστά και κάλυπτε χώρους.


Ο Αλμέιδα κέρδισε απίστευτους πόντους ακόμα και από όσους τον είχαν κριτικάρει πολύ. Κατέβασε εξαιρετική ομάδα τακτικά. Η νίκη που κάνει την ΑΕΚ φαβορί είναι σε μεγάλο βαθμό δική του. Και θα πρέπει να το χαίρεται. Βέβαια το ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Ακόμα πρωτάθλημα δεν έχει πάρει. Θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα και στα επόμενα ντέρμπι. Και δεν είναι εύκολα. Η ΑΕΚ τα παίζει εκτός έδρας. Σε Τούμπα και Καραϊσκάκη με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.


sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html