Αγοράζει κανάλι ο Μελισσανίδης – Με ποιους διαπραγματεύεται « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Αγοράζει κανάλι ο Μελισσανίδης – Με ποιους διαπραγματεύεται

Κατηγορία media στις   9:02 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2024


Σε μια λαμπερή εκδήλωση, η «Ναυτεμπορική» γιόρτασε τα 100 της χρόνια, παρουσία της οικογένειας Μελισσανίδη, δημοσιογράφων του ομίλου, άλλων δημοσιογράφων, πολιτικών και φυσικά μελών της εκκλησίας. 


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης και η επόμενη προορίζεται για τις Σεπτεμβρίου με το «κλείσιμο» των δύο χρόνων από τότε που διαμόρφωσε το διαδικτυακό κανάλι Ναυτεμπορική TV.


Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν από την πρώτη στιγμή να αποκτήσει και κανάλι, τοπικής εμβέλειας αρχικά, για να μεταδίδει το NTV. Μέσω του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη έγιναν επαφές την αγορά περιφερειακού καναλιού στην Αθήνα και όλα δείχνουν πλέον ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος στις διαπραγματεύσεις με τον Σέργιο Καλόγηρο, ιδιοκτήτη του Smile TV.


Το εν λόγω κανάλι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999 ως 0-6, αργότερα έγινε Junior’s TV και το 2013 μετονομάστηκε σε Smile TV συνεχίζοντας έκτοτε να μεταδίδει παιδικά προγράμματα. Η τιμή αγοραπωλησίας ανάγεται πέριξ των 3 εκατ. ευρώ.


Ο ισχυρός ανήρ της ΑΕΚ πρακτικά θέλει να ακολουθήσει την πεπατημένη των Γιάννη Καϋμενάκη, Δημήτρη Μπάκου και Αλέξανδρου Εξαρχου που απέκτησαν επίσης τοπικά κανάλια (το Action24 και το Attica TV) και κατόπιν τα «ανέβασαν» στα μπουκέτα των Cosmote TV και Nova ώστε να εκπέμπουν και πανελλαδικά.


Πηγή: dailymedia.com.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html