Άνοιξαν τον απορροφητήρα και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες - Συλλήψεις μετά τις διαπιστώσεις « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Άνοιξαν τον απορροφητήρα και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες - Συλλήψεις μετά τις διαπιστώσεις

Κατηγορία Κρήτη στις   9:04 π.μ.  |  Παρασκευή 12 Απριλίου 2024


Ένας απορροφητήρας σπιτιού έκρυβε χρήματα και ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο αξιοποίησαν μια σειρά από πληροφορίες και προχώρησαν σε συλλήψεις…


Ο απορροφητήρας σε σπίτι στο Ηράκλειο, είχε διαφορετική χρήση από τη συνηθισμένη. Ήταν το σημείο που φυλάσσονταν χρήματα και ποσότητες ναρκωτικών. Για κακή τύχη του ιδιοκτήτη όμως, οι αστυνομικοί αποδείχθηκαν διαβασμένοι. Άρχισαν να ψάχνουν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο στο διαμέρισμα, μέχρι να «δέσουν» την υπόθεση. Αμέσως μετά προχώρησαν σε συλλήψεις, με τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.


Πολύ καλές κρυψώνες θεωρήθηκαν από δύο άντρες, 31 και 28 ετών, ένας απορροφητήρας και τα μαγειρικά σκεύη των σπιτιών τους, στα οποία έκρυβαν ναρκωτικά και χρήματα. Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είχε πληροφορηθεί τη δράση των δύο ανδρών, αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα, αφού διακινούσαν ναρκωτικά σε γνωστά στέκια της πόλης εδώ και καιρό.


Σε έρευνα που έκαναν στα σπίτια και των δύο βρέθηκαν κρυμμένα σε ευφάνταστες θέσεις περίπου ένα κιλό κοκαϊνη, πάνω από 2 κιλά κάνναβη, τρεις ζυγαριές ακριβείας αλλά και το ποσό των 20.120 ευρώ, εκ των οποίων οι 18 χιλιάδες βρέθηκαν μέσα στο συρταρωτό τμήμα ενός απορροφητήρα. 









Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.





Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html