Προχώρησε ήδη την ζωή της η Μαρία Αντωνά λίγο μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη κι ανέβασε φώτο στο νέο σπίτι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Προχώρησε ήδη την ζωή της η Μαρία Αντωνά λίγο μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη κι ανέβασε φώτο στο νέο σπίτι

Κατηγορία Lifestyle στις   3:18 μ.μ.  |  Παρασκευή 12 Απριλίου 2024



Η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στα νέα για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.


Η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι ξεκίνησε μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς η δυναμική της σχέσης της με τον Άρη Σοϊλέδη είχε αλλάξει. Έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.



Αποφάσισαν να απομακρυνθούν, με την πρώην συμμετέχουσα του Survivor να μεταβαίνει σε έναν διαφορετικό τόπο διαμονής.


Και η ίδια μέσω δηλώσεών της και ο Άρης Σοϊλέσης μέσω βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, έχουν αναφερθεί σε μια ιδιαίτερη φάση στη ζωή τους, αποφεύγοντας να κάνουν λεπτομερείς δηλώσεις.


Η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στους ακολούθους της στα social media μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να ποζάρει στο νέο της κατάλυμα.





Γιατί χώρισαν ξαφνικά Αντωνά – Σοϊλέδης: Η ατάκα για τον γάμο στην πρεμιέρα του Survivor που έδειχνε ότι όλα ήταν καλά


Το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, ο φίλος και κουμπάρος Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.


Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά, για την κατάσταση μεταξύ τους. Το πρώην μοντέλο ανέφερε την ύπαρξη μιας κρίσης που προέκυψε μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το «Survivor».


Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε: «Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση» και αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το τι έλεγε η Μαρία Αντωνά για τον γάμο τους.


Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το επικοινωνήσει αυτό, αν είναι μόνιμο. Δεν το ξέρω . Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο όπως ότι ας πούμε τσακώθηκαν. Ο προσωρινός -θα πω εγώ- χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία ούτε τσακώθηκαν. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».


«Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε» υποστήριζε ο Σοϊλέδης τον Δεκέμβριο.


Κατά την πρεμιέρα του Survivor 2024, η Μαρία Αντωνά εξέφρασε μια ατάκα που δεν έδειχνε κανέναν προάγγελο για το ενδεχόμενο του χωρισμού.

Στην Κυριακή της 7ης Ιανουαρίου, το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε μέσω του ΣΚΑΙ και ο παρουσιαστής υποδέχθηκε για πρώτη φορά τις δύο ομάδες στην ακτή.


Η Δώρα Νικολή από τους «Μαχητές» αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ραφή νυφικών και βαφτιστικών ενδυμάτων, γεγονός που «προκάλεσε» τον Γιώργο Λιανό να ρωτήσει τη Μαρία Αντωνά σχετικά με τον ενδεχόμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.


«Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να το βάλω. Η ντουλάπα δεν έχει πλέον ρούχα θέλω να ξέρεις. Θα το πάρω τέτοιο παιδί; Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις», απάντησε η Μαρία Αντωνά.


«Θα φάμε κουφέτα, όλο το μπουφέ θα φάμε, όχι μόνο τα κουφέτα», σχολίασε η πρώην παίκτρια του Survivor 2024.


Πηγή: enimerotiko.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html