Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από τον Βαφέα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από τον Βαφέα

Κατηγορία MEGA TV στις   8:05 π.μ.  |  Τρίτη 9 Απριλίου 2024




Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» επιφυλάσσουν αγωνία και πολύ πόνο. Τι θα δούμε από την Τρίτη 9 έως την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.


Το αυτοκίνητο του Φίλιππου εντοπίζεται σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις…


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 137 (Τρίτη 9 Απριλίου στις 21:00)


Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα. Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδερφό. Όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη. Μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις…


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 138 (Πέμπτη 11 Απριλίου στις 21:00)


Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του Φίλιππου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση της εξαφάνισής του. Τόσο ο Κουράκος, όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα. Η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και, με θλίψη, συνειδητοποιεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει. Η Αφροδίτη «λαδώνει» τη Χρυσούλα προκειμένου να γυρίσει στην ταβέρνα και να βοηθήσει τον Χρήστο. Η Αθηνά δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 139 (Παρασκευή 12 Απριλίου στις 21:40)


Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της και σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Φιλιώ, ωστόσο, δεν χαίρεται με αυτή την εξέλιξη. Ο Λυκούργος κι ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, τροφοδοτώντας τις με ελπίδες. Η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται για μία ακόμη φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός. Ο εθισμός του Μάνου στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο πως βρέθηκε πτώμα νεαρού άνδρα σε βραχονησίδα κι ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση. Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της… Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html