Το αποφάσισε ο Λουτέσκου! Με το... μαχαίρι στα δόντια ο ΠΑΟΚ κόντρα σε ΑΕΚ - Η ενδεκάδα που ετοιμάζει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Το αποφάσισε ο Λουτέσκου! Με το... μαχαίρι στα δόντια ο ΠΑΟΚ κόντρα σε ΑΕΚ - Η ενδεκάδα που ετοιμάζει

Κατηγορία Superleague 1 στις   6:44 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Απριλίου 2024


Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena με τον Ρουμάνο τεχνικό να φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους παίκτες στους οποίους θα δώσει φανέλα βασικού στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του.


Μεγάλο παιχνίδι σήμερα (20:30, CS1) στην OPAP ARENA, για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ, ένα ματς από το αποτέλεσμα του οποίου δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα, αλλά ο νικητής θα πάρει προβάδισμα, τόσο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό.


Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, θέλουν να είναι αυτοί, που θα κερδίσουν, για να αυξήσουν τη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας και γι αυτό, ο Ρουμάνος προπονητής, έχει ζητήσει από όλους να κάνουν focus στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, για να πάρουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν.


Δεν είναι άσχημη φυσικά και η ισοπαλία, αφού ο ΠΑΟΚ θα διατηρηθεί μόνος πρώτος και θα έχει βγει αλώβητος από μια πολύ δύσκολος έδρα, της επίσης υποψήφιας πρωταθλήτριας, ΑΕΚ.


Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ είναι κομπλέ, δεν έχει προβλήματα (εκτός του Τροοστ Εκόνγκ, που είναι «μόνιμος» τραυματίας και του Νάσμπεργκ) και έτσι ο Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει το τρίποντο, για το οποίο θα παίξει ο δικέφαλος του Βορρά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ θα παίξει σήμερα με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα Ράχμαν, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίφκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπράντον.


Στη διάθεση του Λουτσέσκου είναι και οι Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ότο, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα, Τζίμας.


Πηγή: sfina.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html