Το συγκλονιστικό μήνυμα στη νοηματική για την έμφυλη βία - «Πρέπει κι αυτή η φωνή να ακουστεί» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα στη νοηματική για την έμφυλη βία - «Πρέπει κι αυτή η φωνή να ακουστεί»

Κατηγορία media στις   10:06 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Απριλίου 2024


Το βίντεο του Alpha στη νοηματική γλώσσα για την έμφυλη βία. Η απεύθυνση της Σοφίας Ρομπόλη.


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στα social media του Alpha με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Ρομπόλη, στο οποίο η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στέλνει μήνυμα στα άτομα με προβλήματα ακοής και μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτήν των Αγίων Αναργύρων.


Το συμπεριληπτικό μήνυμα της κα Ρομπόλη απευθύνεται, κοινώς, στις γυναίκες, θύματα έφμυλης βίας, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής και απευθύνονται σε αστυνομικά τμήματα για να σωθούν από τους κακοποιητές τους.


«Γλυκάκια μου, σκυθρωπή και σκεπτική και προβληματισμένη με όλες αυτές τις ημέρες και τις διερμηνείες που έχω κάνει για την Κυριακή και για όλες τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν και στο τέλος κατέληξαν» είπε αρχικά, στη συγκινητική της απεύθυνση, η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας. 


«Σκεφτείτε όμως, αν η ίδια η Κυριακή αντιμετώπισε τόσο μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας στο αστυνομικό τμήμα, μία κωφή γυναίκα που κακοποιείται και πηγαίνει στο ΑΤ, πώς θα αισθανθεί; Χωρίς διερμηνέα, χωρίς να ξέρει ο ίδιος ο αστυνομικός να επικοινωνήσει μαζί της» συνέχισε.


«Πόση ασφάλεια μπορεί να νιώσει; Ξέρετε πόσες φορές, στην εργασία μου τόσα χρόνια, έχω αντιμετωπίσει μία δυσλειτουργία στην αστυνομία; Πόσες φορές προσπάθησα να τους πείσω ότι, ναι, μιλάω εκ μέρους μία κοπέλας που δεν έχει φωνή. Γιατί πρέπει και η φωνή αυτής της κοπέλας να ακουστεί» κατέληξε στο μήνυμά της για τα κωφά θύμα έμφυλης βίας.




Πηγή: Reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html