Στο αυτόφωρο ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ξεσπά η σύζυγός του στους δημοσιογράφους: «Δεν έχει γίνει τίποτα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Στο αυτόφωρο ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ξεσπά η σύζυγός του στους δημοσιογράφους: «Δεν έχει γίνει τίποτα»

Κατηγορία Lifestyle στις   4:32 μ.μ.  |  Τετάρτη 3 Απριλίου 2024


"Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Έχει γίνει η τρίχα τριχιά".


Η είδηση πως ο Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του τα ξημερώματα της Τέταρτης έγινε γνωστή τις προηγούμενες ώρες, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφεραν ο Δημήτρης Πόπωτας και η Άρια Καλύβα για το newsit.gr, ο 69χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός συνελήφθη, γιατί φέρεται να επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγο του, Σοφία Μιχαλοπούλου, πιάνοντάς την από το λαιμό και απειλώντας την.


Μάλιστα, την καταγγελία έκανε η ίδια η σύζυγός του, ενώ ο Γιάννης Γιοκαρίνης πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου.


Η Σοφία Μιχαλοπούλου βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ευελπίδων, προχωρώντας σε ένα ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων που, σύμφωνα με την ίδια, έδωσαν μεγαλύτερη έκθεση στο θέμα από όση πραγματικά του άξιζε.


«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και βγαίνανε λίγο τα ντεσιμπέλ προς τα έξω, και πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά. Ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με χτύπησε, ότι, ότι…», ανέφερε η Σοφία Μιχαλοπούλου στους δημοσιογράφους.


«Και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Δεν έχει γίνει τίποτα. Να μας βγάλετε από τα μανταλάκια», σημειώνει η 47χρονη σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.


Πηγή:  zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html