Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο για το «Χαμογέλα και πάλι»: Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο για το «Χαμογέλα και πάλι»: Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ

Κατηγορία MEGA TV στις   10:03 π.μ.  |  Δευτέρα 22 Απριλίου 2024


Τον Σταρόβα ήθελε από την αρχή της εκπομπής, είπε ο δημοσιογράφος για τη Σίσσυ Χρηστίδου...


Ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μια αποκάλυψη, με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Σταρόβα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».


Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν η πρώτη επιλογή της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή, στη θέση του Νίκου Συρίγου.


«Να πω κάτι στον Νίκο, που είναι ο νέος της παρέας. Αν ο Σταρόβας είχε πει ναι, εμείς δεν θα ήμασταν στον καναπέ», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει εκείνη την ώρα: «Εσύ θα ήσουν, είσαι κουμπάρος μου».



Τότε, ο Παύλος Σταματόπουλος απευθύνθηκε στον Νίκο Συρίγο: «Οκ, εσύ δεν θα ήσουν, γιατί τον Σταρόβα ήθελε, από την αρχή της εκπομπής».


«Όντως; Δημήτρη μου, σε ευχαριστώ πολύ», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος. Η Σίσσυ Χρηστίδου εκείνη τη στιγμή, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Πήγα στον Δημήτρη και του είπα ότι τον θέλω για το πρωινό. Μου λέει "πόσο πρωινό;", του είπα "στις 10:00" και μου λέει "είναι πολύ πρωινό". Λέω "αυτό μας δίνουν τώρα"», ανέφερε.

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Τώρα έχω γίνει εργάτης της τέχνης, πάω 2 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχω ραντεβού».



Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html