Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος ρωτάει την Αφροδίτη για τον Μάνο και η απάντησή της θα τον θορυβήσει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος ρωτάει την Αφροδίτη για τον Μάνο και η απάντησή της θα τον θορυβήσει

Κατηγορία MEGA TV στις   7:19 π.μ.  |  Δευτέρα 1 Απριλίου 2024




Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη «Γη της ελιάς» που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.


Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία.



Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 130 (Δευτέρα 1η Απριλίου στις 21:00)

Η στιγμή της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία.



Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής.


Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως όπου η κατηγορούμενη αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες.


Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Ισίδωρος καλεί την Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 131 (Τρίτη 2 Απριλίου στις 21:00)

Η Ισμήνη αποφασίζει να απολύσει την Αλκμήνη και την Αντωνία, και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τη βοηθήσει, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δίκη της Χάιδως. Η Αλκμήνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη.


Η Αφροδίτη υποψιάζεται ότι ο Μάνος παίρνει αμφεταμίνες και ενημερώνει τον Ισίδωρο ο οποίος τον ρωτάει στα ίσια αν ισχύει. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη πως ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά, ενώ παράλληλα εντοπίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο.


Η Κούλα συνεχίζει να αλιεύει πληροφορίες από την Αρετή σχετικά με τη ζωή και τους φίλους της. Την ίδια ώρα, στο δικαστήριο, η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 132 (Τετάρτη 3 Απριλίου στις 21:00)

Ο Μάνος, έξαλλος με την Αφροδίτη, πηγαίνει στο ιατρείο της και μπροστά στον Χρήστο τής επιτίθεται γι’ αυτά που είπε στον Ισίδωρο περί ναρκωτικών. Στη συνέχεια, διαβεβαιώνει τον πατέρα του πως δεν έχει καμία σχέση με ουσίες, αλλά ο Ισίδωρος παραμένει σκεπτικός και καχύποπτος.


Στο μεταξύ, όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι με την αγόρευση του εισαγγελέα στο δικαστήριο. Η Αντωνία και η Αλκμήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα, τον διώχνει.


Η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά λέγοντάς του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά. Η Θεοδώρα, για μια ακόμα φορά, γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό, αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως μπαίνει στην τελική ευθεία με τις αγορεύσεις τις πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 133 (Πέμπτη 4 Απριλίου στις 21:00)

Η αγόρευση του Λυκούργου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μία κλωστή. Η Βασιλική και η Αριάδνη κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στον Στάθη, χωρίς όμως να ξέρουν κάτι για το παρελθόν του οποίο τις φέρνει σε αμηχανία.


Η Μαργαρίτα, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες. Η Αλκμήνη «φορτώνεται» για ακόμα ένα βράδυ στο σπίτι του Ορέστη, αφού δεν έχει πού να μείνει. Ο Δημοσθένης θέλει πάση θυσία να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και παίζει το τελευταίο του χαρτί.


Η Αλκμήνη και η Αντωνία στέλνουν εξώδικο στην Ισμήνη προσπαθώντας να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία της Χάιδως ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος την κρίνει ένοχη.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 134 (Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21:40)

Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς κι ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Η Άννα και ο Πότης παλεύουν να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή.


Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία πως η συνεργασία τους με την Ισμήνη έληξε, αλλά εκείνες απειλούν να το κυνηγήσουν δικαστικά. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή κι εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και όσα υποψιάζεται.


Στον δρόμο της επιστροφής, η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου


Σενάριο: Βάνα Δημητρίου


Με τον Νίκο Γαλανό


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου


Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος


Αγγελική, η μικρή Κλειώ


Και οι:


Στέλα Φυρογένη


Κούλλης Νικολάου


Βάσια Παναγοπούλου


Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου


Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης


Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου


Guest star, Μάρω Κοντού


ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS


Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html