Κλείνει Έλληνα παικταρά ο Παναθηναϊκός « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Κλείνει Έλληνα παικταρά ο Παναθηναϊκός

στις   2:26 μ.μ.  |  Τετάρτη 10 Απριλίου 2024



Ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς συζητείται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το όνομα ενός Έλληνα άσου να είναι στην κορυφή της λίστας.


Αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο κουπόνι ΟΠΑΠ, θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, παρελθόν από τον σύλλογο, ενώ ήδη το «τριφύλλι» έχει στο νου του τον επόμενο αντικαταστάτη.




Και το όνομα αυτού, Δημήτρης Γιαννούλης. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Νόριτς είναι ήδη στο στόχαστρο των ομάδων του Big-4, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τις δικές του προσπάθειες να αποσπάσει την υπογραφή του.


Το συγκριτικό πλεονέκτημα των «πρασίνων» ίσως να βρίσκεται και στο πρόσωπο του Τάσου Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ενδεχομένως να γείρει τη «ζυγαριά» των πιθανών διαπραγματεύσεων υπέρ του Παναθηναϊκού.


Το συμβόλαιο του Γιαννούλη εκπνέει στο τέλος της σεζόν και μιας και τα προγνωστικά στοιχήματος επιβεβαιώνονται και η Νόριτς παραμένει στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, τότε ο διεθνής άσος θα αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.


Το σενάριο του επαναπατρισμού είναι αρκετά πιθανό. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να τον κάνει δικό του εφόσον τελικά αποφασίσει να κινηθεί γι’ αυτόν, τότε θα μιλάμε για μία σαφή αναβάθμισή της αριστερής πτέρυγας.


kingbet

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html