4 ζώδια επαναστατούν και αντιδρούν: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4/4/2024 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

4 ζώδια επαναστατούν και αντιδρούν: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4/4/2024

Κατηγορία Ζώδια στις   5:32 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2024




Για σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, η Σελήνη κινείται στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου και η ανάγκη για ελευθερία, αυτονομία, κοινωνικότητα είναι αρκετά τονισμένη. 


Αυτή την ημέρα βρισκόμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι με θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική αλλά και με την … ακρίβεια, αφού η Σελήνη κοντράρεται με τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο (ζώδιο της ύλης)!


4 Ζώδια σήμερα φαίνεται πως έχουν πιο επαναστατικές και αντιδραστικές διαθέσεις, αυτοί είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι


Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:


Κριός – Ανοιχτός σε νέες προκλήσεις

Για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και είσαι αρκετά πιο ανοιχτός σε νέες προκλήσεις, νέες περιπέτειες ενώ έχεις την διάθεση να πρωτοπορήσεις ή και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Παράλληλα είναι πολύ παραπάνω τονισμένη η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση, επομένως είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να κάνεις τις συναντήσεις σου και να αξιοποιήσεις το ταλέντο της εξωστρέφειας και του αυθορμητισμού που ούτως ή αλλιώς σε διακρίνει. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου και πρέπει να θυμάσαι πως παν μέτρον άριστον στην επικοινωνία αυτό τον καιρό! Συγκρατήσου σε οικονομικές σπατάλες.


Ταύρος – Ανακτάς την δύναμή σου

Αυτή την Πέμπτη αγαπητέ μου Ταύρε, ενισχύεται πολύ περισσότερο η αυτοπεποίθησή σου, αλλά και η επιθυμία σου να φτάσεις ψηλά, να καταξιωθείς, να πετύχεις τους στόχους σου! Η αυτοπεποίθησή σου είναι εξαιρετικά πιο τονισμένη και διαθέτεις το σθένος για να βάλεις τα δυνατά σου και να κατακτήσεις ότι έχεις βάλει στο μάτι! Κάποιες αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμά σου, σε βάζουν σε καχυποψίες και αμφιβολίες. Φρόντισε αυτό το διάστημα να μην αποκαλύπτεις όλα τα σχέδια και τις κινήσεις σου, λειτούργησε πιο μυστικά!


Δίδυμοι – Μέρα ανακαλύψεων

Μία άκρως αισιόδοξη ημέρα ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε. Ανακαλύπτεις πληροφορίες που έψαχνες καιρό, λειτουργείς με έμπνευση και καταστρώνεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου, προσοχή όμως γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και εσύ μπορεί να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις πολλά, δεν είναι όλα εφικτό να γίνουν τώρα! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για γεφυρώσεις το επικοινωνιακό χάσμα με ανθρώπους που έχεις καιρό να έρθεις σε επαφή, ή που οι απόψεις σας ήταν αρκετά διαφορετικές!


Καρκίνος – Ανάγκη για αυτονομία

Σήμερα αγαπητέ μου Καρκίνε, έχεις την επιθυμία να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος, να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή και να ξεφύγεις από κάθε τι που σε καταπιέζει συναισθηματικά! Βλέπεις πιο χαλαρά κάποιες καταστάσεις, ενώ αντιδράς και επαναστατείς σε όποιον προσπαθεί να σου επιβάλλει τα «θέλω» του! Στα επαγγελματικά σου προκαλείται «πονοκέφαλος» από την ασυνεννοησία, που υπάρχει με τους συνεργάτες. Στα αισθηματικά έχεις βάλει «γινάτι» να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θες, άθελά σου όμως γίνεσαι πιο πιεστικός αυτή την ημέρα.


Λέων – Κόντρες με το περιβάλλον σου

Επιζητάς στην ζωή σου να έχεις αυθεντικούς ανθρώπους, που θα σου πουν την αλήθεια και θα είναι ο εαυτός τους στο 100% , έτσι λοιπόν σήμερα κοντράρεσαι με όποιον δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα που εσύ θες. Στον επαγγελματικό τομέα μπαίνει λίγο φρένο σε νέα σχέδια, ή και σε απαντήσεις που περίμενες να λάβεις. Στα οικονομικά είσαι σε αγώνα δρόμου και αναζητάς λύσεις, αλλά λαμβάνεις αρνητικές απαντήσεις σε αυτά που περιμένεις. Στον ερωτικό τομέα, η επιθυμία για ανεξαρτησία είναι αρκετά τονισμένη!


Παρθένος - Προσαρμογή σε νέα δεδομένα

Για σήμερα Πέμπτη έχεις την διάθεση να βρεις νέους τρόπους που μπορείς να εξυπηρετήσεις καλύτερα την εργασία σου ή ακόμα και την καθημερινότητά σου! Ανησυχείς για το αύριο και προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, αναζητώντας νέους, σύγχρονους τρόπους που θα μπορούσαν να κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και πιο ήρεμη! Καλή είναι και η αναζήτηση, όμως με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ερμή να είναι φαινομενικά ανάδρομος, μάζευε πληροφορίες, μην τις θέτεις αμέσως σε εφαρμογή!


Ζυγός – Ερωτικές κόντρες

Ερωτικές κόντρες προ μηνύονται αυτή την ημέρα για το ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ! Γίνεται μία μάχη ανάμεσα στην συντροφικότητα και την ελευθερία και φαίνεται ότι αυτή η «κόντρα» μπορεί να φέρει σημαντικές ρήξεις αυτή την ημέρα. Αν είσαι σε έναν μόνιμα δεσμό, θα χρειαστεί σήμερα να λειτουργήσεις λίγο πιο αυτόνομα για να περάσει η «μπόρα»! Αξιοποίησε την ημέρα σου για να κάνεις μία νέα δημιουργική δραστηριότητα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, ενώ είναι εμφανές ότι το shopping therapy μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον ψυχισμό σου, δαπανηρά για το πορτοφόλι σου!


Σκορπιός – Νοσταλγική ημέρα

Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει την ανάγκη σου να ανακαλύψεις τις βαθύτερες πτυχές του εαυτό σου και να διαχειριστείς ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν σου, τα συναισθήματά σου, τις ρίζες σου και όλα όσα έχουν αφήσει ένα σημαντικό σημάδι στην ψυχή σου! Σήμερα όμως σε διακρίνει και η εσωτερική αναστάτωση, με αποτέλεσμα να αντιδράς κάπως υπερβολικά ή και άναρχα στις σταθερές σου σχέσεις, γεγονός που θα «συζητηθεί» αλλά και θα «παρεξηγηθεί»! Βρες τις ισορροπίες μέσα σου και οι σχέσεις σου σύντομα θα αποκατασταθούν!


Τοξότης – Νέες ιδέες

Η Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει πολύ παραπάνω για σένα σήμερα την ανάγκη σου για ελεύθερη έκφραση και επικοινωνία! Σήμερα βρίσκεσαι σε μία αναζήτηση νέων ιδεών για τα επαγγελματικά σου, βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά, ενώ διαθέτεις και την έμπνευση για να κάνεις την «διαφορά»! Τα επίπεδα στρες ωστόσο είναι αρκετά ανεβασμένα αυτή την ημέρα, για το λόγο αυτό φρόντισε να φιλτράρεις καλά τις σκέψεις σου, αλλά να μην προτρέχεις να βγάζεις και συμπεράσματα που στην πορεία θα αποδειχθούν «άκυρα»!


Αιγόκερως – Κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου

Σήμερα αγαπητέ μου Αιγόκερε η μέρα σου ξεκινά με ενασχόληση με τα οικονομικά! Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σου, όμως προκύπτουν και «ευτράπελα» που πάνε πίσω κάποια προσωπικά σου σχέδια, είτε και αναγκάζεσαι να κάνεις εκπτώσεις στα δικά σου «θέλω» προκειμένου να βγάλεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις! Προσπάθησε να περιορίσεις την γκρίνια στους δικούς σου ανθρώπους, αποφεύγοντας το να είσαι δεικτικός και ισχυρογνώμων αυτή την ημέρα! Στην προσπάθειά σου να επιβάλεις τα θέλω σου, ίσως και αδικήσεις κάποιον που αγαπάς πολύ!


Υδροχόος – Επαναστατικές διαθέσεις

Για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και έχεις την ανάγκη αγαπητέ μου Υδροχόε να απελευθερωθείς από τα καταπιεστικά δεσμά και να κάνεις τις τρέλες σου! Δεν μπαίνεις σε καλούπια αυτή την ημέρα, κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, ενώ είναι φανερό ότι λειτουργείς με μεγάλη συναισθηματική υπερβολή, μεγαλοποιώντας το κάθε τι! Συγκράτησε τα λόγια σου, τα οποία θα βγαίνουν με στόμφο και θα προκαλέσουν ένταση στις καθημερινές σου επαφές! Μία καλή πρόταση για σήμερα είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου αρκετές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να είσαι μόνιμα απασχολημένος προκειμένου να χαλιναγωγήσεις την εσωτερική σου ένταση!


Ιχθύς – Τονισμένη ενσυναίσθηση

Σήμερα Πέμπτη είναι αρκετά πιο τονισμένες οι κοινωνικές σου ευαισθησίες φίλε μου Ιχθύ και έχεις την ανάγκη να υποστηρίξεις, να συμπαρασταθείς και να προσφέρεις στους ανθρώπους γύρω σου (είτε είναι οι φίλοι, οι συνεργάτες, είτε απλά οι γείτονες)! Λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις στην πορεία της ημέρας, που σου προκαλούν ένταση και ταραχή, έστω και αν αυτό είναι κάτι που εσύ εμφανώς δεν θα το εκφράσεις! Στον επαγγελματικό τομέα, αλλάζουν κάποια σχέδια ή συμφωνίες. Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε περίοδο που αγχώνεσαι για το αύριο!




Πηγή: flash.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html