Ανάδρομος Ερμής μέχρι 26 Απριλίου: Tα 2 άτυχα ζώδια που επηρεάζονται δραματικά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Ανάδρομος Ερμής μέχρι 26 Απριλίου: Tα 2 άτυχα ζώδια που επηρεάζονται δραματικά

Κατηγορία Ζώδια στις   3:58 μ.μ.  |  Πέμπτη 4 Απριλίου 2024




Το 2024, για πρώτη φορά, ο πλανήτης Ερμής φαίνεται να κινείται ανάδρομα στον Κριό από την 1η έως την 26η Απριλίου. 


Όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν αλλά θα είναι δύο από τα δώδεκα που θα επηρεαστούν περισσότερο αρνητικά και θα κουβαλήσουν τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες όλη αυτή την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις πλάτες τους.


Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τη ζωή σας, οπότε ό,τι συμβαίνει σε αυτόν επηρεάζει εσάς επίσης. Αυτή τη φορά, ο Ερμής κινείται προς τον όγδοο οίκο του ζωδιακού σας, που αφορά σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά, προκαλώντας σας να αντιμετωπίσετε σκοτεινά θέματα και να διερευνήσετε οφειλές από το παρελθόν.


Έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε περαιτέρω τον εαυτό σας ψυχολογικά, αλλά και να ερευνήσετε τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αναζητήστε πιθανότητες μείωσης δαπανών, αλλαγές σε συμφωνίες και συμβάσεις, αποφύγετε νέες επενδύσεις και ρίσκα, και αποφύγετε τη λήψη ριζικών αποφάσεων αυτήν την περίοδο σχετικά με το μέλλον οποιασδήποτε σημαντικής σας σχέσης ή συνεργασίας. Μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις και να εξετάσετε τι είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.


Η πίεση αυτή επιδρά και στις σχέσεις σας. Επιπλέον, αυτή η ανάδρομη κίνηση συμβαίνει στον Κριό, ένα ζώδιο που επηρεάζεται από τον πλανήτη του πολέμου και του πάθους, τον Άρη. Με τη σύνδεσή τους με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 10 Απριλίου, αισθάνεστε επιπλέον πίεση όταν πρόκειται να δημιουργήσετε δεσμεύσεις και να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.


Κριός


Για πρώτη φορά το 2024, ο πλανήτης Ερμής κάνει μια φαινομενικά ανάδρομη κίνηση στον Κριό, επηρεάζοντας την εργασία, την καθημερινότητα και τη φυσική κατάσταση.


Αποφύγετε να επικεντρώνεστε υπερβολικά στην ταυτότητά σας και τον ρόλο σας, καθώς η υπερβολική ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα λιγότερες απαντήσεις. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να ακολουθήσετε την φώτιση και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι πολυδιάστατος, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εκφραστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ταυτόχρονα.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως να αντιμετωπίσετε ενόχληση από μικροπράγματα που μπορούν να διαταράξουν τη ροή της ημέρας και να ανακατέψουν το πρόγραμμά σας. Επίσης, η προγραμματισμένη σας πρόοδος για το μέλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις και εμπόδια. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Η επαναφορά σε καλές συνήθειες όσον αφορά την υγεία είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε.



Πηγή: dailymedia.com.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html