Έρχεται το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι: Οι παίκτες του «Virgin Island» θα χάνουν την παρθενιά τους στην τηλεόραση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Έρχεται το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι: Οι παίκτες του «Virgin Island» θα χάνουν την παρθενιά τους στην τηλεόραση

Κατηγορία media στις   6:22 π.μ.  |  Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024


Στα σκαριά βρίσκεται ένα από τα πιο ανατρεπτικά και αποκαλυπτικά ριάλιτι, που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση.


Το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση. Σκοπός είναι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος να χάσουν την παρθενιά τους μπροστά στον φακό.


Πρόκειται για το «Virgin Island», το οποίο θα προβληθεί στο Channel 4. Στο ριάλιτι οι παίκτες πετάνε σε ένα τροπικό νησί με έναν και μοναδικό σκοπό.



Στην ειδυλλιακή τοποθεσία θα τους συνοδεύει ένα συνεργείο κάμερας και παραγωγοί που ελπίζουν ότι οι παίκτες θα έχουν ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στον φακό. Θεωρείται ότι θα υπάρξει δυσκολία να βρεθούν άνθρωποι που θα δεχθούν κάτι τέτοιο.


Ένας ειδικός της τηλεόρασης δήλωσε στη : «Δεν έχει υπάρξει ποτέ τηλεοπτική εκπομπή που να ξεπερνάει τα όρια όπως αυτή και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά».


Ωστόσο, αν η παραγωγή του «Virgin Island» δυσκολευτεί έχει εναλλακτική λύση. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν τα «υποκατάστατα του σεξ» στη διάθεση των παικτών για να τους καθοδηγήσουν.


Τα «υποκατάστατα του σεξ» είναι ειδικοί σε ό,τι αφορά την οικειότητα. Οι επαγγελματίες της ιατρικής είναι γνωστό ότι συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια από αυτούς.


Η εκπομπή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα, αλλά αναμένεται να προβληθεί στο Channel 4. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δημιουργοί του προγράμματος δυσκολεύονταν να βρουν ανθρώπους πρόθυμους να πουν το «ναι».


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html