Survivor: Ξαφνική αποχώρηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Survivor: Ξαφνική αποχώρηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού

Κατηγορία Survivor στις   11:16 μ.μ.  |  Κυριακή 10 Μαρτίου 2024




Ούτε δύο εβδομάδες δεν πρόλαβε να κλείσει στο Survivor o Παντελής Γιαννακάκης ο οποίος τραυματίστηκε και προτίμησε να αποχωρήσει όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.


Η καταγωγή του Παντελή Γιαννακάκη είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, ενώ όσον αφορά την ηλικία του ο Παντελής Γιαννακάκης είναι 23 ετών.


Αφότου τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία, γεγονός το οποίο σίγουρα θα τον βοηθήσει πολύ μέσα στο Survivor, καθώς θα μπορεί να ψυχολογήσει ανά πάσα στιγμή τους αντιπάλους του. Αφότου αποφοίτησε έκανε μεταπτυχιακό στο Project Management, επάγγελμα στο οποίο δραστηριοποιείται σήμερα.


Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση των ομάδων οι οποίες έχουν ως εξής πλέον:


Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίμα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.


Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.



newsbomb.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html