Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/3) την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/3) την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος

Κατηγορία Survivor στις   8:31 μ.μ.  |  Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024




Οι παίκτες επιστρέφουν στους στίβους μάχης για την δεύτερη ασυλία σήμερα Καθαρά Δευτέρα (18/3) μετά την αλλαγή των ομάδων. Ποιος βγαίνει στον τάκο.


Ανακατατάξεις στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο επεισόδιο της Κυριακής (17/3) τη νέα σύνθεση των δύο ομάδων, που για ακόμη μία φορά έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Η αλλαγή των ομάδων έφερε αλλαγή ψυχολογίας στους παίκτες, όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις.


O Φάνης Μπολέτσης και η Αναστασία Τσέρου μετακινήθηκαν στη Μπλε Ομάδα, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Δώρα Νικολή πήγαν στην κόκκινη ομάδα.


Μετά το χθεσινό αγώνισμα και την ήττα τους, οι Κόκκινοι μετράνε ήδη την πρώτη υποψηφιότητα από την ομάδα τους και σήμερα (18/3) οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία. 


Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση με πάθος, ένταση και ματσαρίσματα που πάνε πόντο πόντο. Το τελικό σκορ είναι υψηλό και το αποτέλεσμα θα οδηγήσει την ηττημένη ομάδα στο Συμβούλιο του νησιού για την ανάδειξη της δεύτερης υποψηφιότητας.


Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, η νίκη και σήμερα θα βαφτεί Μπλε, με την ομάδα των διασήμων να οδηγούνται για ακόμη μία φορά στο συμβούλιο το νησιού ηττημένοι, με σκοπό να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Υπάρχουν αναφορές ότι η υποψηφιότητα «παίζεται» ανάμεσα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Γιάννη Περπατάρη. Υπενθυμίζεται ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτν την εβδομάδα είναι ο Νίκος Ρικουνάκης.


Τι συζητήσεις γίνονται ανάμεσα στις δύο ομάδες; Ποιες διαφωνίες  μένουν  άλυτες; Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (18/3) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.


Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html