Survivor 2024: Διχασμός στους Κόκκινους, ένταση στον αγώνα – Τι θα δούμε απόψε - Spoiler « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Survivor 2024: Διχασμός στους Κόκκινους, ένταση στον αγώνα – Τι θα δούμε απόψε - Spoiler

Κατηγορία Survivor στις   5:36 μ.μ.  |  Τρίτη 19 Μαρτίου 2024



Σα να μην έφτανε η χθεσινή (18.03.2024) ήττα των Κόκκινων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor για να δημιουργήσει εσωτερικές προστριβές στην ομάδα ήρθαν και οι κατηγορίες του Φάνη Μπολέτση για τον Αλέξη Παππά για να προκαλέσουν ρήγμα στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Τι είναι αυτό που κάνει την Ασημίνα να πιστέψει τα λόγια του Φάνη και ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη; Πως θα αντιδράσουν οι Κόκκινοι πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor;


Τα ματσαρίσματα στον τρίτο αγώνα κρίνονται στο… δευτερόλεπτο!


Ένα συμβάν ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Γιάννη βάζει φωτιά στο Συμβούλιο του νησιού.


Η ηττημένη ομάδα προσπαθεί να καταλήξει στο πρόσωπο που πρέπει να επιλέξει για υποψήφιο με πολλά διαφορετικά επιχειρήματα να παρουσιάζονται…


Ήδη, υποψήφοι είναι ο Νίκος Ρικουνάκης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, με τη μονομαχία για την παραμονή ή όχι στο Survivor να είναι αυτή την εβδομάδα ανδρική υπόθεση.


Survivor spoiler αποχώρηση 19/3: Αυτός θα βγει στον τάκο;


Από τις πλέον δύσκολες προβλέψεις που έχουμε κάνει. Δεν μπορούμε να βρούμε άκρη, σε καμία περίπτωση. Αρχικά, δεν έχουμε εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. Η Δανάη έκανε την πρόβλεψη της για το ποια ομάδα κερδίζει, αλλά δύσκολη η κατάσταση.


Αν πάντως, κερδίσουν οι Διάσημοι αυτή τη φορά, τότε από τους Μαχητές η απόφαση μοιάζει εύκολη. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Δύσκολα να επιλέξουν τον Θοδωρή…


Στους Διάσημους ήταν εύκολοι οι πρώτοι στόχοι. Η συνέχεια όμως; Με εξαίρεση τον Γιώργο Γκιουλέκα οι υπόλοιποι τρεις είναι σχετικό το πόσο μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο ο ένας από τον άλλο.


Αλέξης Παππάς, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιάννης Περπατάρης είναι οι άλλοι τρεις. Θα ρισκάρω πρόβλεψη, με τον Παππά εξάλλου να μην ξέρουμε αν μπορεί να ψηφιστεί. Ο Γιάννης Περπατάρης θα είναι υποψήφιος αποχώρησης.


Πάντα σε περίπτωση ήττας των Διασήμων. Δεν το ξέρουμε ακόμα.


Εν αναμονή…

 


Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html