Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε στο Dragons' Den: Ζήτησε 50.000 ευρώ για επιτραπέζιο - Η απάντηση των επενδυτών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε στο Dragons' Den: Ζήτησε 50.000 ευρώ για επιτραπέζιο - Η απάντηση των επενδυτών

Κατηγορία media στις   1:04 μ.μ.  |  Σάββατο 9 Μαρτίου 2024


Με την πρωτότυπη ιδέα του, την «Κοσμογονία» βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο Dragons’ Den ...


Το Dragon’s Den «επισκέφθηκε» ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι The Bachelor του Alpha. Με ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο στρατηγικής στάθηκε μπροστά στους επενδυτές ζητώντας 50.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας.


Έχοντας πουλήσει ήδη 150.000 επιτραπέζια του βασικού παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπάθησε να αναλύσει όλο το σκεπτικό του στους επενδυτές.


Χάρης Βαφειάς και Τάσος Οικονόμου έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με τη Μαρία Χατζηστεφανή να μπαίνει και αυτή στο «κόλπο». Ο Λέων Γιοχάη από την πλευρά του τόνισε ότι διάβασε τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να τους καταλάβει. «Όση ώρα μίλαγες, διάβασα τους κανόνες και δεν κατάλαβα Χριστό», του ανέφερε χαρακτηριστικά.



Η Λιλή Περγαντά δήλωσε πως δεν μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο προϊόν οπότε και δεν έκανε καμία πρόταση. Ο Τάσος Οικονόμου έθεσε στο τραπέζι όλο το ζητούμενο ποσό για το 40% της εταιρείας του παίκτη του Dragons’ Den για να κατέβει και η Μαρία Χατζηστεφανή στο ίδιο ποσοστό με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση στο όραμα του Παναγιώτη Βασιλάκου.


«Νομίζω ότι πετάς λίγο στα σύννεφα» παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Rodial Group, έτοιμη να αναιρέσει την προσφορά της, για να της εξηγήσει εν συνεχεία ο Παναγιώτης Βασιλάκος ό,τι ακριβώς είχε στο μυαλό του για το πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι του. Έτσι, αφού διατήρησε η Μαρία Χατζηστεφανή την προσφορά, ο παίκτης του Dragons’ Den σκέφτηκε σοβαρά τις δυο προτάσεις που βρίσκονταν μπροστά του και ζήτησε από τους δυο επενδυτές να συμπράξουν μαζί στο όνειρο του.



Μετά από κάποιες αμφιβολίες που υπήρχαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε το απόλυτο deal.


Η Μαρία Χατζηστεφανή μαζί με τον Τάσο Οικονόμου έκλεισαν το 20% και 25.000 ευρώ ο καθένας, με τη χαρά του συμμετέχοντα να είναι εμφανής!



Πηγή: reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html