Καταγγελία μητέρας για bullying στην 14χρονη κόρη της – Την έπιασαν από τα μαλλιά και της επιτέθηκαν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Καταγγελία μητέρας για bullying στην 14χρονη κόρη της – Την έπιασαν από τα μαλλιά και της επιτέθηκαν

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   10:05 π.μ.  |  Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024


Ένα ακόμη περιστατικό bullying και ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της νότιας Πάτρας, με θύμα όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ένα 14χρονο κορίτσι.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς (από τον Οκτώβριο και μετά) από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών σε σχολικό συγκρότητα της Πάτρας.


Όμως το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα άλλο κορίτσι, που είναι σε αυτή την ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.


Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί, όπως γράφει η εφημερίδα Γνώμη (gnomip.gr).


«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διαφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση.  Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.


Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών».


Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού,  είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το όλο θέμα στα άκρα και ετοιμάζεται να πάει στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.


 

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html