Η «κατάρα» του Σασμού: Οι πρωταγωνιστές της σειράς που βίωσαν την απόλυτη επιτυχία και χώρισαν με το ταίρι τους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η «κατάρα» του Σασμού: Οι πρωταγωνιστές της σειράς που βίωσαν την απόλυτη επιτυχία και χώρισαν με το ταίρι τους

Κατηγορία media στις   5:25 π.μ.  |  Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024


Διαζύγιο «βόμβα» για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.


Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός και ο ηθοποιός με τις θεατρικές επιτυχίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μένοντας ωστόσο δύο καλοί γονείς και συνάδελφοι.


Το πρώην ζευγάρι αυτή την περίοδο συνεργάζεται  θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά.



Σασμός – Οι χωρισμοί των πρωταγωνιστών της σειράς


Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συμμετέχει για τρίτη σεζόν ως «Βασιλική» στην πετυχημένη σειρά του Alpha, με την ίδια αλλά και αρκετούς ηθοποιούς της σειράς να βιώνουν παράλληλα μια περίοδο αναπροσαρμογής στην προσωπικής τους ζωή.


Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου 


Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον τηλεοπτικό Μαθιό, Δημήτρη Λάλο να χωρίσει από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.


Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε όσα γράφτηκαν για τον φημολογούμενο χωρισμό τους. 


Ο συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Λάλου στο Σασμό αντέδρασε σε σχετική ερώτηση για τον χωρισμό του ηθοποιού:  «Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα βγήκαν; Εγώ έχω γνωρίσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, υπάρχει και η κόρη τους που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Νομίζω ότι και οι δυο είναι άνθρωποι που δε μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας».


Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας


Μπορεί η γνωστή ηθοποιός στο Σασμό να έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Αστέρη, ωστόσο στην ζωή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσφατα βίωσε έναν μεγάλο χωρισμό με τον επί χρόνια σύντροφό της.


Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι με τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, μέσα από μια σχέση για την οποία δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά, διατηρώντας χαμηλό προφίλ απέναντι στα media. 


«Δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικά στα ζευγάρια, αλλά στη δική μας περίπτωση θα σου πω ότι βοηθάει που ο σύντροφός μου είναι σκηνοθέτης. Γιατί μας δημιουργεί έναν ακόμη κοινό τόπο συνάντησης», δήλωνε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον Θανάση Τότσικα.


Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης


Η τηλεοπτική «Στέλλα» από τον Σασμό, πριν από ένα περίπου χρόνο απασχόλησε τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης μετά από 9 περίπου χρόνια, τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 



Η Ευγενία Σαμαρά τον Αύγουστο του 2023 δήλωνε στο περιοδικό Glow: «Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία, με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου.


Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν και σε κάτι που μπορεί να μη γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω».


Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου


Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός υπήρξε ζευγάρι με την εντυπωσιακή Έλενα Πιερίδου. Το καλοκαίρι του 2022 τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.



Τόσο ο νεαρός ηθοποιός, όσο και η εντυπωσιακή πρώην σύντροφός του, μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις, όπως είχε τονίσει και σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αμούτζας.


«Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι», είχε δηλώσει στο «7 Μέρες Tv».


Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html