Σούπερ μάρκετ «γίγαντας», επιστρέφει δυναμικά και δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σούπερ μάρκετ «γίγαντας», επιστρέφει δυναμικά και δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό

Κατηγορία Σούπερ Μάρκετ στις   5:10 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024




Αύξηση των καταστημάτων στην Ελλάδα περιλαμβάνει το master plan του Carrefour.

Όπως αναφέρει η στήλη «Πληροφοριοδότης», διπλό «χτύπημα» με νέα καταστήματα σούπερ μάρκετ αλλά και είσοδο στην παραγωγή ετοιμάζει η Retail & More έχει αναλάβει το master franchise της γαλλικής Carrefour στην Ελλάδα με στόχο την επανεκκίνηση του brand, μέσω της λειτουργίας και ανάπτυξης καταστημάτων λιανικής με την επωνυμία Carrefour.


Χθες στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της AVE, μητρικής της Retail & More , ο κ. Θωμάς Ρούμπας, αντιπρόεδρος του ομίλου, ανέφερε πως επιδίωξη της Carrefour, είναι να επεκταθεί όχι μόνο με νέα καταστήματα σούπερ μάρκετ μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά και να συστήσει παραγωγική δραστηριότητα στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων. Ο όμιλος βασικοί μέτοχοι του οποίου είναι ο Νίκος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παιδιά του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη διατηρεί 42 καταστήματα Carrefour στην Ελλάδα και ο στόχος είναι να φτάσει στα 70.


Οι εκτιμήσεις της διοίκησης αναφέρουν πως φέτος ο τζίρος από τα Carrefour (εταιρικά και franchise) θα ανέλθει στα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η θυγατρική Retail & More Bulgaria θα λειτουργήσει έως τον Σεπτέμβριο στη Σόφια 22 καταστήματα franchise μετά τη συμφωνία με τοπικό λιανέμπορο (PARKMΑRT) o oποίος θα μετατρέψει τα καταστήματά του σε Carrefour.



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html