"Φεύγω από τον ΠΑΟΚ"! Το ανακοίνωσε κορυφαίο όνομα στα αποδυτήρια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

"Φεύγω από τον ΠΑΟΚ"! Το ανακοίνωσε κορυφαίο όνομα στα αποδυτήρια

στις   11:19 π.μ.  |  Τρίτη 26 Μαρτίου 2024



 Αστέρι του Δικεφάλου ετοιμάζει μεταγραφή σε μεγάλο πρωτάθλημα! Έχει αποφασίσει να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να πληρωθεί ο Δικέφαλος. Η αγωνιστική του παρουσία, η ηγετική του στόφα και ο πρώην που τον... έσβησε από τις μνήμες όλων.

Ο ΠΑΟΚ μαγνητίζει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από όλη την Ευρώπη, τόσο λόγω της έξοχης πορείας του σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και εξαιτίας των εντυπωσιακών και συνάμα νεαρών ποδοσφαιριστών του οι οποίοι έχουν μαγέψει κόσμο. Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των Γιάννη Κωνσταντέλια και των Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τις ομάδες να έχουν μόνιμα ανοιχτές τις κεραίες τους για αμφότερους του Έλληνες άσους. Κι αν είναι λογικοφανές αυτοί να μοιάζουν πως είναι οι πιο "φευγάτοι" από τον Δικέφαλο, άλλος παίκτης ετοιμάζει ήδη... βαλίτσες για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι!


Τα σενάρια για τον Κροάτη κίπερ δεν είναι τόσα πολλά όσο για τους δύο "Κ" του ΠΑΟΚ αλλά όλα δείχνουν πως αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία του σεζόν στην Ελλάδα καθώς οι βλέψεις του είναι πολύ μεγάλες. Διόλου τυχαία ο 24χρονος μόλις έλαβε την πρώτη του κλήση στην Εθνική της πατρίδας του, που όλοι ξέρουμε πόσο σφοδρός είναι ο ανταγωνισμός για τη θέση "1" και ο ίδιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεγαλειώδη πρόκριση των Θεσσαλονικιών στους "8" του Europa Conference League. Ο Κοτάρσκι νιώθει και φαίνεται να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, με άλλα λόγια.


Ο Κοτάρσκι βρέθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022, με τον Δικέφαλο να κάνει μια στροφή στη μεταγραφική του πολιτική και με τον Μπότο ως "σχεδιαστή" της στρατηγικής του ο στόχος ήταν να βρεθούν νεαροί ποδοσφαιριστές με προοπτική να βοηθήσουν την ομάδα και να της δώσουν χρήματα από μια μεταγραφή. Η περίπτωση του Κροάτη κίπερ είχε μια έξτρα ιδιαιτερότητα, καθώς αυτός καλούνταν να καλύψει το κενό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ο οποίος κατηφόρισε στο Λιμάνι. Δηλαδή, έπρεπε όχι μόνο να αποδείξει από την αρχή πως είναι ο κατάλληλος αλλά ταυτόχρονα όφειλε να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΟΚ!


Ο Ζοσέ Μπότο τον πίστεψε και τον πιστεύει και τώρα, που δεν είναι μέλος του συλλόγου. «Στον ΠΑΟΚ, φέτος, είχαμε έναν πολύ νεαρό τερματοφύλακα, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Το μυστικό αυτών των τερματοφυλάκων είναι ότι μπορείς να δεις αμέσως την ωριμότητά τους», είχε δηλώσει ο τέως αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου. Ο Κοτάρσκι δεν έχει πείσει μόνο τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά και τον κόσμο ο οποίος όσο τον βλέπει νιώθει ασφάλεια και έχει... ξεχάσει τον Πασχαλάκη. Η ραγδαία βελτίωσή του με την μπάλα στα πόδια, φέτος, τον έχει καταστήσει αγαπημένο παίκτη της Τούμπας.

Ο Κοτάρσκι δεν έχει μόνο το αγωνιστικό πακέτο, δηλαδή ικανότητα να συμμετέχει στη φάση ανάπτυξης ή τεράστιες επεμβάσεις (η ασύλληπτη ευκαιρία του Μλαντένοβιτς στην Τούμπα για το πρωτάθλημα). Πέραν αυτών, έχει καλά ρεφλέξ και ανάγνωση επικίνδυνων καταστάσεων (είναι εξαιρετικός να λειτουργεί ως λίμπερο και να κόβει ευκαιρίες από τη... ρίζα τους, βγαίνοντας και από την περιοχή του αν χρειαστεί). Διαθέτει, πλην όλων των παραπάνω, και στόφα ηγέτη, μιας και ο ίδιος μετά την ήττα από την Ντιναμό στη χώρα του βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε πως δε θα μπορούσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παίξουν χειρότερα.


Ο ΠΑΟΚ θα το κάνει όπως ο... Ολυμπιακός; - Ο Σαββίδης τον έχει "δέσει"!

Αυτή του η αυτοπεποίθηση μεταλαμπαδεύεται και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, μιας και ο ίδιος ο Κοτάρσκι λέει σε όλους εντός και εκτός αποδυτηρίων πως έφτασε η ώρα να μεταβεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την ερχόμενη σεζόν. Ο 24χρονος θέλει να κάνει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί: να πουληθεί τερματοφύλακας από τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει τα παραδείγματα των Ρομπέρτο και Ζοσέ Σα, ο Παναθηναϊκός αυτό του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ακόμη κι η ΑΕΚ αυτό του Βασίλη Μπάρκα.

Ο Δικέφαλος, πάντως, έχει κάνει τα... κουμάντα του και τον έχει δεσμεύσει με συμβόλαιο έως το 2028. Ο Κοτάρσκι μπορεί να σκέφτεται το όνειρο, αλλά ο όποιος ενδιαφερόμενος πρέπει να τα "σκάσει" στον Σαββίδη για να τον αποκτήσει!

 sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html