Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το βρέφος στην Πάτρα – Είχε εισαχθεί σχεδόν χωρίς σφυγμό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το βρέφος στην Πάτρα – Είχε εισαχθεί σχεδόν χωρίς σφυγμό

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:09 μ.μ.  |  Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024




Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα το αποδεσμεύσουν από τον μηχανικό αερισμό καθώς η καρδιά ανταποκρίνεται στη θεραπεία


Όλα δείχνουν ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το ενός μηνός βρέφος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.


Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του pelop.gr, ότι «σήμερα είναι μία καλύτερη μέρα. Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του».


«Η καρδιά», πρόσθεσε, «έχει απαντήσει στη θεραπεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα αποδεσμεύσουμε το βρέφος από τον μηχανικό αερισμό».


Εντυπωσιακή η στάση των γονιών


Ο κ. Ηλιάδης σχολίασε δε και τη στάση των γονιών του, οι οποίοι παρότι βιώνουν μία πολύ βάρβαρη δοκιμασία, έχουν εμπιστευτεί απόλυτα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων.


«Οι γονείς είναι δίπλα μας και δεν σας κρύβω ότι μας έχει εντυπωσιάσει η εμπιστοσύνη τους σε ένα τόσο δύσκολο περιστατικό. Προχωράμε σιγά-σιγά και μεθοδικά».


Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο σχεδόν χωρίς σφυγμό.


Οι γιατροί διαπίστωσαν «οξεία» υπογλυκαιμία, απόρροια του γεγονότος ότι το παιδί δεν μπορούσε να τραφεί (με γάλα) για μια-δυο μέρες.


Το διασωλήνωσαν και αμέσως κλήθηκε ασφθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στη ΜΕΘ Παίδων, όπου ανέλαβαν τη φροντίδα του ο κ. Ηλιάδης και η ομάδα του.


Πηγή: in.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html