Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη γυρίζει την πλάτη στην Ασπασία μετά την αποκάλυψη του μυστικού της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη γυρίζει την πλάτη στην Ασπασία μετά την αποκάλυψη του μυστικού της

Κατηγορία MEGA TV στις   12:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024


Απειλές καλλιεργούν τον φόβο, μυστικά βγαίνουν στο φως και σχέσεις διαλύονται. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Η γη της ελιάς», που θα προβληθούν την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.


Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 111 (Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21:00)


Ο Δημοσθένης εξαπολύει οχετό προς την Ασπασία και δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να δικαιολογηθεί. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στην Ασπασία, αφού το μεγάλο μυστικό της τους έχει κλονίσει ανεπανόρθωτα. Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού.


Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά.


Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.


Γη της ελιάς: Επεισόδιο 112 (Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 21:40)


Η Αριάδνη καταρρακώνεται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά.


Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει». Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό.


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου


Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ


Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html