Πρόταση δυσπιστίας καταθέτει το ΠΑΣΟΚ – Για ποια θέματα θα εγκαλεί την κυβέρνηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πρόταση δυσπιστίας καταθέτει το ΠΑΣΟΚ – Για ποια θέματα θα εγκαλεί την κυβέρνηση

Κατηγορία Πολιτική στις   3:30 μ.μ.  |  Τρίτη 26 Μαρτίου 2024


Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης καταθέτει από λεπτό προς λεπτό το ΠΑΣΟΚ.  Η εισήγηση θα γίνει από τον κ. Ανδρουλάκη. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπεί ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. 


Η συνεδρίαση αναμένεται να αρχίσει σήμερα το απόγευμα και θα κλείσει την Παρασκευή με την ομιλία του πρωθυπουργού για να ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία. Σύμφωνα με τον Κανονισμό και το Σύνταγμα η πρόταση δυσπιστίας γίνεται αποδεκτή μόνο αν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή τουλάχιστον 151 υπέρ σε διαφορετική περίπτωση απορρίπτεται ενώ παράλληλα αφαιρείται το δικαίωμα κατάθεσης νέας πρότασης δυσπιστίας για ένα εξάμηνο.



Την πρόταση δυσπιστίας στηρίζουν εκτός από το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ελληνική Λύση ενώ χωρίς να υπογράφει δηλώνει ότι στηρίζει το ΚΚΕ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο συμφωνήθηκαν κάποιες προσθήκες και τροποποιήσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές από το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση δυσπιστίας γίνεται κατά κύριο λόγο για τα Τέμπη αλλά υπάρχουν αναφορές και στο κράτος δικαίου και στην διαρροή των email αλλά και στις υποκλοπές. Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Παππάς.


newsit 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html