«Κλείνει Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

«Κλείνει Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός»

στις   9:19 π.μ.  |  Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

 


Ο Κίναν Έβανς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Livesport οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια.

Πριν καλά - καλά ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2023-24 ο Ολυμπιακός κοιτάζει (και) το μέλλον του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ της Ζάλγκρις, Κίναν Έβανς για τη νέα σεζόν, όπως αναγράφεται σε σημερινό δημοσίευμα (26/3) η Livesport.


Ο Κίναν Έβανς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν τη φετινή σεζόν στη EuroLeague είπε το «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών, η οποία ξεπερνούσε το 1,7 εκατομμύρια ευρώ.


Ο ύψους 1,91 Αμερικανός γκαρντ γεννηθείς στις 23 Αυγούστου 1996 έχει τη φετινή σεζόν στη EuroLeague κατά μέσο όρο ανά ματς 17.3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 18, 9 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης (PIR).

Ο Αμερικανός που είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει Λιθουανικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Ο Κίναν Έβανς έπαιξε μπάσκετ σε αναπτυξιακές ομάδες του NBA προτού μετακινηθεί στην Ευρώπη το 2019 για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χάποελ Χάιφα και την επόμενη (2021-22) ήταν παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2022 στο Κάουνας για χάρη της Ζάλγκιρις.


Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση διαψεύδει τη συμφωνία, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το ενδιαφέρον και οι πρώτες επικοινωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πραγματικότητα. Έτσι, βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων σχετικά με την υπόθεση, με τους Ερυθρόλευκους να «γκαζώνουν» ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν, αλλά να ρίχνουν ματιές και στο μέλλον, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις πρόωρες επεκτάσεις των συμβολαίων των Μουστάφα Φαλ και Άλεκ Πίτερς.

Sportal.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html