«Κλείδωσε» ο καιρός για την Τσικνοπέμπτη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

«Κλείδωσε» ο καιρός για την Τσικνοπέμπτη

Κατηγορία Καιρός στις   10:10 π.μ.  |  Τρίτη 5 Μαρτίου 2024




Οι μετεωρολόγοι συμφωνούν πλέον για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης: Φροντίστε να είστε έτοιμοι... για όλα τα ενδεχόμενα..

Με άστατο καιρό φαίνεται ότι θα γιορτάσουμε φέτος την Τσικνοπέμπτη.


Από το απόγευμα της Δευτέρας ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία πρόκειται να επηρεάσει τη χώρα μας, φέρνοντας αστάθεια μέχρι και την Παρασκευή.


«Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο σχηματίστηκε στον Κόλπο του Λέοντα καθώς αλληλεπίδρασαν ψυχρότερες αέριες μάζες με θερμότερες και υγρότερες, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το ταξίδι του με πρώτο σταθμό αύριο την Ιταλία και φτάνοντας το απόγευμα αύριο και στα δυτικά τμήματα της χώρας μας» αναφέρει στη νέα του πρόγνωσή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.


«Καθώς θα πηγαίνουμε προς το μεσημέρι - απόγευμα της Τρίτης το μέτωπο αυτό βροχών - καταιγίδων θα έχει φτάσει στο ανατολικό Αιγαίο με ταυτόχρονη βελτίωση του καιρού δυτικότερα, μια βελτίωση όμως που στην ουσία θα συνοδεύεται από διαστήματα αστάθειας η οποία αστάθεια φαίνεται να μας συντροφεύει μέχρι και την Παρασκευή περίπου μιας και ψυχρότερος αέρας στη μέση κι ανώτερη ατμόσφαιρα δεν θα επιτρέψει την ουσιαστική βελτίωση του καιρού, ενώ και η θερμοκρασία κάτω χαμηλά φαίνεται να σημειώνει πτώση μιας και πολικές αέριες μάζες από την Ουκρανία αν και θα εκτονωθούν προς Τουρκία, φαίνεται να «αγγίζουν» και τη χώρα μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βρεθούμε σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς».



Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρόβλεψη της ΕΜΥ:


Την Τσικνοπέμπτη θα έχουμε στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές - κυρίως από το μεσημέρι οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.


Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος - κατά περιόδους νεφελώδης - με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές κα απογευματινές ώρες.


Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Εν κατακλείδι, για να μην σας χαλάσει ο καιρός τα σχέδια, φροντίστε να ψήσετε σε υπόστεγο ή να τσικνίσετε σε εσωτερικό χώρο!



Πηγή: dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html