Έπιασε ξανά τιμόνι ο οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Έπιασε ξανά τιμόνι ο οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά που έλυνε σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε

Κατηγορία Συγκοινωνίες στις   10:57 π.μ.  |  Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024




Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο οδηγός του ΟΑΣΑ στην Κηφισιά, ο οποίος έλυνε σταυρόλεξο ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει.


Στο τιμόνι γύρισε ο οδηγός του λεωφορείου στην Κηφισιά, ο οποίος είχε καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο να λύνει σταυρόλεξο, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 523, καθώς έληξε η δίμηνη διαθεσιμότητά του.


Ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΟΑΣΥ, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Live News» τόσο για το περιστατικό στην Κηφισιά όσο και για τον οδηγό του ΟΑΣΑ στην Κυψέλη, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να σκρολάρει στο κινητό του ενώ οδηγεί.


«Είναι στην υπηρεσία, γιατί τελείωσε η δίμηνη διαθεσιμότητά του. Επιβλήθηκε η ανάλογη ποινή, που ορίζει ο κανονισμός, και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά» είπε για τον οδηγό ο οποίος έλυνε το σταυρόλεξο, ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.



«Δεν μπορώ να διακρίνω ποιος οδηγός είναι. Όποιος και να είναι ο συνάδελφος, είναι λάθος. Επαγγελματίας οδηγός να ασχολείται με το κινητό του δεν μπορεί να γίνεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο» ανέφερε για το περιστατικό στην Κυψέλη.


«Να πούμε ότι για να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία δεν αρκεί ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσς. Πρέπει ο καταγγέλλων να απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα παραπόνων του ΟΑΣΑ, πράγμα που συνήθως δεν γίνεται» πρόσθεσε για το συμβάν στην Κυψέλη.


Πηγή: Reader.gr 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html