Ετοιμάζεται για δίδυμο με κορυφαίο γκολτζή ο Ιωαννίδης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ετοιμάζεται για δίδυμο με κορυφαίο γκολτζή ο Ιωαννίδης

Κατηγορία Παναθηναικός στις   8:01 μ.μ.  |  Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024


Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των έξι πρώτων ομάδων της κανονικής διάρκειας της Super League 1 στη διαδικασία των play off να διακόπτονται ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής μας Ομάδας για τα μπαράζ πρόκρισης στο Euro 2024, μπορούμε να ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά ζητήματα.


Αν υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη βελτίωση και το όνομά του φιγουράρει στα μπλοκάκια των σκάουτερ των σπουδαιότερων συλλόγων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αυτός είναι σίγουρα ο Φώτης Ιωαννίδης.


Ακόμα και η περσινή εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο διεθνής φορ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φαντάζει κανονική μπροστά στη φετινή εκτόξευση. Η άνοδος στα απόλυτα νούμερα σε γκολ και ασίστ είναι γνωστή. Ο Ιωαννίδης έχει παίξει λιγότερο από πέρυσι και έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω τις περσινές επιδόσεις σε γκολ (12 έναντι 7), γκολ χωρίς πέναλτι (7 έναντι 5), ασίστ (5 έναντι 2), xGoals (0.40 έναντι 0.28), ενέργειες με την μπάλα (46.1 έναντι 38.2) και ενέργειες στην περιοχή (6.9 έναντι 5.7).


Μετά το τελευταίο update που έκανε η έγκυρη ιστοσελίδα «transfermarkt», ο Φώτης Ιωαννίδης κοστολογείται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και είναι ο πρώτος σε αξία παίκτης των «πρασίνων». Παράλληλα, είναι στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω από τους Ποντένσε (13 εκ.), Γκαρσία (13 εκ.), Κάρμο (12 εκ.) και Κωνσταντέλια (12 εκ.), ενώ είναι στην πρώτη πεντάδα των Ελλήνων παικτών σε παγκόσμια βάση.


Βαγγέλης Παυλίδης (Άλκμααρ) 25 εκ. ευρώ


Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ) 22 εκ. ευρώ


Ντίνος Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ) 14 εκ. ευρώ


Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) 12 εκ. ευρώ


Φώτης Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός) 10 εκ. ευρώ


Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker», γερμανική είναι η ομάδα που ετοιμάζεται αυτή τη φορά να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Έλληνα φορ, την ώρα που θέλει να φτιάξει ελληνικό δίδυμο στην επίθεση, έχοντας στο ραντάρ της και τον Βαγγέλη Παυλίδη.


Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο φορ του Παναθηναϊκού ήταν στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης και τον Ιανουάριο, ενώ τονίζεται ότι παρότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του μέχρι το 2027, μπορεί να αποχωρήσει, αν η τιμή είναι σωστή.


Διευκρινίζεται μάλιστα, ότι η Στουτγκάρδη, όπως και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκαναν τον χειμώνα διερευνητικές κρούσης προς τον Παναθηναϊκό, ενώ το «Kicker» εκτιμά ότι ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν αρκετό για να φέρει ένα deal ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τους Σουηβούς.


*betcomsos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html