Τι είναι αυτό το «Σκορπιός είναι για σένα» που ακούγεται ξαφνικά παντού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Τι είναι αυτό το «Σκορπιός είναι για σένα» που ακούγεται ξαφνικά παντού

Κατηγορία Viral στις   12:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024




Αν αναρωτιέσαι για το πώς και τι, η απάντηση είναι TikΤοk…


Το τι μπορεί να γίνει viral στο TikTok συνοψίζεται στο εξής: Τα πάντα. Με την έννοια πως πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις πού θα κάτσει η μπίλια, τι θα (θ)έλξει το κοινό τη μία μέρα (ή την άλλη). Τις προάλλες ήταν ο «Τζουτζούκος μου», ένα τραγούδι του… 1951, που έγινε η απόλυτη «τάση», το άκουγες και το έβλεπες παντού. Όχι απαραίτητα για καλό. Τώρα είναι η σειρά για το «Σκορπιός είναι για σένα». Με «ξενική» προφορά…


Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο TikTok το Scorpios Music Bar. Τι βλέπουμε εκεί; Μια υπάλληλο να μας υποδέχεται στην είσοδο του μαγαζιού, λέγοντάς μας την ατάκα(ρα). Μετά το πλάνο συνεχίζει εντός με τη ξενάγηση στο χώρο, ο οποίος είναι ιδανικός για διασκέδαση και έχει και όμορφες κοπέλες – όπως μαθαίνουμε.


Τις γνωρίζουμε άλλωστε, αφού πρώτα έχουμε «συστηθεί» με τα ποτά που προσφέρονται. Γενικώς χωρίς φοβερό σενάριο (ή μήπως με ιδιοφυές σενάριο;), με καλή διάθεση, χιούμορ, θάρρος, τσαγανό, απουσία κόμπλεξ και θετικότητα, μπορείς να πέτυχεις. Ειδικά στο TikTok που η ισχύς της εικόνας και των «τσιτάτων» είναι ίσως πιο δυνατή από οποιαδήποτε άλλο social media.



Και να που το «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Σκορπιός είναι για σένα» (με το «παμ» αμέσως μετά να το απογειώνει) έγινε σε χρόνο dt το απόλυτο trend κάνοντας εκατομμύρια προβολές. Διάσημοι (όπως η Ιωάννα Τούνη) και μη, το δανείστηκαν για τα δικά τους concept stories και το αναπαρήγαγαν, μετατρέποντάς το στο απόλυτο σλόγκαν των ημερών.



Κάπως έτσι ένα μπαρ στην Καλλιθέα (Γράμμου 4) απολαμβάνει την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να κάνει ποτέ. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Είναι για σένα;


Πηγή: provocateur.gr




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html