Παναθηναϊκός: Αποχαιρετά και αυτός μετά τον Μπερνάρ, αλλά… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Αποχαιρετά και αυτός μετά τον Μπερνάρ, αλλά…

στις   8:46 π.μ.  |  Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

 


Πολύ καλός παίκτης, θα τον θυμόμαστε πάντα για το …χατ-τρικ στο Φάληρο φέτος και για το ντουέτο που είχε φτιάξει με τον Αϊτόρ όταν ο δεύτερος άρχισε να παίρνει πάνω του μετά τα “καψώνια” Μπόλονι, καταθέτοντας στο χορτάρι την μεγάλη του κλάση.



Εξαιρετική πτέρυγα είχες δημιουργήσει, από ομόεθνους παίκτες που σκέφτονται το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο, πάει να πει φουλ επιθετικά, με τα χτυπήματα του βετεράνου αμυντικού να είναι πολύ ποιοτικά, αποτελώντας επιπλέον παίκτη στην ανάπτυξη με πολλούς παίκτες που ήθελε ο Ιβάν.



Τον Ιούνη του 2022 προερχόμενος από πολύ καλή σεζόν ο έμπειρος άσος μετά από διαπραγματεύσεις που τράβηξαν εβδομάδες ενημέρωσε τους πράσινους πως αποδεχόταν την τελική τους πρόταση η οποία έφτανε τις 440.000 ευρώ (από 280.000 ευρώ που λάμβανε στο προηγούμενο συμβόλαιο), μαζί με μπόνους συμμετοχών και στόχων.


Συμφέρουσα συμφωνία για το κλαμπ που κράτησε με λίγα λεφτά τον κορυφαίο (τότε) αριστερό ακραίο αμυντικό της Super League Interwetten.



Είχε διαφανεί εδώ και καιρό ότι ο παίκτης δεν ενδιέφερε άλλο το κλαμπ που κοιτάζει και την ελληνική αγορά για την θέση, ενώ στο πόστο έχει και τον έμπειρο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, χώρια που θέληση του σωματείου είναι να ρίξει και τον μ.ο ηλικίας.



Newspao.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html