Συγκλονίζει η γυναίκα που προσπάθησαν να τη βγάλουν από το σπίτι - «Δεν μπορώ να ζήσω» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η γυναίκα που προσπάθησαν να τη βγάλουν από το σπίτι - «Δεν μπορώ να ζήσω»

Κατηγορία Αττική στις   7:29 μ.μ.  |  Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024




Η γυναίκα στον Βύρωνα, που έγινε έξωση, μίλησε για τον διακανονισμό του δανείου. Τι είπε.


Στον Alpha και την εκπομπή TLive μίλησε η γυναίκα από τον Βύρωνα, στην οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα (6/3) έξωση από δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, διευκρίνιζοντας πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα.


«Όταν για να ζήσει ένας άνθρωπος χρειάζεται το λιγότερο 700 με 800 ευρώ και οι μισθοί είναι 700 ευρώ, ούτε να ζήσω δεν μπορώ, όχι να πληρώσω δόσεις» είπε για την έξωση που αποπειράθηκε να γίνει σήμερα.


«Η δόση ήταν 1.200 ευρώ όταν ξεκίνησε η αποπληρωμή του δανείου. Γνωρίζω ότι βάσει των εισοδημάτων μας, ήταν αδύνατο να τα πληρώσουμε και ζητήσαμε επιμήκυνση του δανείου, από 20ετία να το μετατρέψουμε σε 35ετία. Τότε έγινε η δόση στα 200 ευρώ και πήρα την περίοδο χάριτος. Όταν τελείωσαν οι διακανονισμοί, κλήθηκα να πληρώσω πάλι 850 με 900 ευρώ» πρόσθεσε.


Βύρωνας: Τι είπε για την απόπειρα έξωσης


«Είχα αγοράσει ένα σπίτι το 2004. Το 2015 πήρα ένα δάνειο 140.000 ευρώ και έχω βάλει 70.000 από την τσέπη μου, όταν αγόρασα αυτό το σπίτι. Το 2015, λόγω μεταβολής των οικονομικών μου από τα μνημόνια, είχα ένα ασφαλιστικό γραφείο,  δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω, μπήκα μέσα και βρέθηκα άνεργη με δύο παιδιά και διαζευγμένη» τόνισε αρχικά.


«Αυτά τα 50.000 ευρώ που τους χρώσταγα και τα είχα πάρει σε ελβετικό φράγκο, έγιναν 240.000, το υπόλοιπο της οφειλής μου έγινε 240.000 ευρώ. Φυσικά δεν μπορούσα, άνεργη πλέον και ετών 55, να πληρώνω αυτό το ποσό» υπογράμμισε.


«Όταν ο διακανονισμός είναι 800 ευρώ και ο βασικός είναι 680, πώς μπορώ να κάνω εγώ διακανονισμό. Ήταν μία περίοδο χάριτος δύο ετών και εκείνη την έποχη έβαζα 200 ευρώ. Εγώ έπρεπε να διακανονίσω το ποσό των 240.000 ευρώ ακόμα, λες και έχω σπίτι στη Μύκονο. Δηλαδή το δικό μου σπίτι θα κόστιζε γύρω στις 400.000 ευρώ» είπε ακόμη.


«Έχω υποστεί bullying τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια, καθημερινές ενοχλήσεις του τύπου να τους παραδώσω τα κλειδιά, ενώ ξέρουν ότι αδυνατώ να πληρώσω και να έρθουμε σε συμβιβασμό, δεν υπάρχει συμβιβασμός» ανέφερε, επίσης.


«Παρόλο που όλα τα δικαστήρια μου είχαν διακοπή, η εντολή πλειστηριασμού έκανε λόγο για 19 Ιουλίου. Σήμερα όλοι αυτοί πήγαν στο Ειρηνοδικείο, την ώρα που οι δίκες μου εκκρεμούν και τις φέραμε όλες πιο κοντά για να γίνουν τον Νοέμβριο. Πήγαν στο Ειρηνοδικείο το οποίο είναι αναρμόδιο γιατί όλες μου οι υποθέσεις είναι στο Πρωτοδικείο, και προφανώς κάποιον δικαστή πλήρωσαν και πήραν την εντολή να με πετάξουν από το σπίτι» κατέληξε, μεταξύ άλλων.

 


Πηγή: Reader.gr 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html