Κατέρρευσε στο πλατό της ΕΡΤ: "Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς! Με συγκινείτε πολύ" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Κατέρρευσε στο πλατό της ΕΡΤ: "Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς! Με συγκινείτε πολύ"

Κατηγορία Lifestyle στις   12:17 π.μ.  |  Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024


"Ανέβλυσαν πράγματα από μέσα μου που δεν τα φανταζόμουν, απελευθερώθηκε το ποτάμι της έμπνευσης" εξομολογήθηκε, παράλληλα, η Ελένη Γιαννατσούλια


Με αφορμή την μακρόχρονη και επιτυχημένη καλλιτεχνική της διαδρομή, η Ελένη Γιαννατσούλια βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε στην διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο που είδε με την ψυχανάλυση ενώ δεν έκρυψε την βαθιά της συγκίνηση για το κάλεσμα αυτό σε τηλεοπτικό πλατό.


Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το απόσπασμα καλωσορίσματος,  η Ελένη Γιαννατσούλια εκμυστηρεύτηκε στο δίδυμο των παρουσιαστών της ψυχαγωγικής εκπομπής πως «έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί δεν το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό που κάνατε για μένα. Κανείς δεν το έχει κάνει. Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς. Εσείς μου το κάνατε αυτό και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό. Δεν το έχουν καθόλου ανάγκη οι στιχουργοί αυτό, να το ξέρετε. Αλλά είναι πάρα πολύ τιμητικό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα απλά να το πω».





«Υπάρχει μια διαφορά στη γραφή μου από την εποχή προ της ψυχανάλυσης μου, κατά τη διάρκεια της ψυχανάλυσης μου και μετά από αυτήν. Γιατί η ψυχανάλυση ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και ανέβλυσαν πράγματα από μέσα μου που δεν τα φανταζόμουν. Απελευθερώθηκε το ποτάμι της έμπνευσης. Άλλαξε δηλαδή τελείως η γραφή, έγινε πιο εμβαθυντική και πιο ψυχαναλυτική».



«Ας πούμε του Γιώργου Σαμπάνη, το «Κάτι σαν αστέρι» είναι καθαρά ψυχαναλυτικό κομμάτι όπως κι άλλα. 7 χρόνια έκανα ψυχανάλυση με έναν εξαιρετικό θεραπευτή, να είναι καλά ο άνθρωπος και του οφείλω πάρα πολλά. Ισορρόπησα σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελένη Γιαννατσούλια στην τηλεοπτική της εμφάνιση στην ΕΡΤ.


Πηγή:  zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html