Τέμπη: Εγγύηση μαμούθ σε ακόμα έναν κατηγορούμενο για τη σύμβαση 717 – Αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 700 χιλ. ευρώ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Εγγύηση μαμούθ σε ακόμα έναν κατηγορούμενο για τη σύμβαση 717 – Αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 700 χιλ. ευρώ

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:08 π.μ.  |  Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
Εγγύηση μαμούθ επιβλήθηκε σε ακόμα έναν κατηγορούμενο, τον τρίτο κατά σειρά για την υπόθεση της σύμβασης 717 που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου.


 Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος ο οποίος, όπως και οι προηγούμενοι δύο, προέρχεται από την ΕΡΓΟΣΕ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με σύμφωνη γνώμη της ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα και της Ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.


Ο κύκλος των απολογιών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να διαρκέσει έως τα τέλη Απριλίου. Στην υπόθεση αυτή, ο αριθμός των κατηγορουμένων ανέρχεται στους 23. Πρόκειται για 14 δημόσιους υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ, για απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις., 4 δημόσιους υπάλληλους της Ελληνικής Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), για απιστία κονδυλίων και 5 νόμιμους εκπροσώπους και υπαλλήλους της Αναδόχου Κοινοπραξίας, για ηθική αυτουργία σε απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οφέλους σε άλλον.


Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά – ertnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html