Οι παράπλευρες απώλειες πίσω από τον θάνατο 47χρονου από φωτιά στο σπίτι του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Οι παράπλευρες απώλειες πίσω από τον θάνατο 47χρονου από φωτιά στο σπίτι του

Κατηγορία Κρήτη στις   9:58 π.μ.  |  Κυριακή 3 Μαρτίου 2024




Η φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στα Χανιά, στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο άντρα, που εντοπίστηκε νεκρός δυο μέρες μετά. Τα νέα στοιχεία συντηρούν το κλίμα συγκίνησης στην περιοχή…


Οι χειρότεροι φόβοι στα Χανιά επιβεβαιώθηκαν με καθυστέρηση δύο ημερών. Ο άτυχος ιδιοκτήτης του σπιτιού παρέμεινε νεκρός για 48 ώρες, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία του. Νεκρά εντοπίστηκαν και τα δύο από τα τρία σκυλιά που είχε για συντροφιά. Αυτό που επέζησε, βρέθηκε σε κακή κατάσταση από εθελοντές και πλέον αναζητείται ένας χώρος για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του. Οι συγγενείς του άντρα που πέθανε λόγω αναθυμιάσεων ζουν στην Αθήνα και όπως λένε δεν μπορούν να πάρουν την σκυλίτσα του 47χρονου.


Ο θάνατος του 47χρονου αποκαλύφθηκε την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου όταν τον αναζήτησε γείτονάς του, αλλά όπως προέκυψε από τις έρευνες ο άτυχος Χανιώτης είχε εκπνεύσει πριν από δύο ημέρες λόγω αναθυμιάσεων από φωτιά στην μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του, καθώς οι οικείοι του ήταν στην Αθήνα.


Όμως, μαζί του μέσα στο σπίτι βρέθηκαν νεκρά και τα δύο από τα τρία του σκυλάκια και όπως αποκαλύπτει η γνωστή Χανιώτισσα εθελόντρια Λήδα Σηφοδασκαλάκη, υπάρχει ένα ακόμη σκυλάκι το οποίο διασώθηκε καθώς ήταν κλεισμένο σε χώρο στην αυλή της μονοκατοικίας.


Σύμφωνα το flashnews.gr, συγγενείς του 47χρονου θύματος δήλωσαν πως δεν μπορούν να πάρουν την σκυλίτσα μαζί τους στην Αθήνα και αναζητείται ο άνθρωπος που θα την φιλοξενήσει ή ακόμη καλύτερα θα υιοθετήσει την Ρούμπι που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.







 


Σε ανάρτησή της, η εθελόντρια Λήδα Σηφοδασκαλάκη αναφέρει: «έξω από το σπίτι στον αύλειο χώρο, υπάρχει ακόμα σε στενό κλουβί, μέσα στα περιττώματα της, χωρίς φαγητό και νερό η Ρούμπι, ένα μπουλ μαστιφ που άνηκε στον 47χρονο και δυστυχώς αφέθηκε εκεί μόνη της μετά το θάνατο του 47χρονου, ενώ εμείς ενημερωθήκαμε από τους γείτονες για την ύπαρξη της.


Εδώ και μια βδομάδα η Ρούμπι είναι εγκαταλειμμένη και η μοίρα της είναι άγνωστη, καθώς η οικογένεια του θανόντος κηδεμόνα βρίσκεται Αθήνα και ενώ κατέβηκαν για την κηδεία του 47χρονου, δεν μερίμνησαν για το τι θα γίνει με την Ρούμπι και σε επικοινωνία μας δήλωσαν, ότι δεν έχουν την δυνατότητα να την πάρουν μαζί τους.




Η Ρούμπι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ φιλική με ανθρώπους και ζώα και γνωρίζουμε ότι έχει μικροτσίπ στο όνομα του θανόντος κηδεμόνα της. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε χώρο να τη φιλοξενήσουμε, αλλά αν κάποιος προσφέρει φιλοξενία, μπορούμε να την προωθούμε για υιοθεσία.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html