Άγιος Νικόλαος: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - Πώς έσκασε στα χέρια του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Άγιος Νικόλαος: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - Πώς έσκασε στα χέρια του

Κατηγορία Κρήτη στις   12:20 π.μ.  |  Τρίτη 19 Μαρτίου 2024


Ο 33χρονος Μανώλης τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης μετά τον τραγικό θάνατο του 33χρονου στο καρναβάλι. Ο άνδρας σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα ενώ διασκέδαζε με φίλους του. 


Ο 33χρονος Μανώλης διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο και κατά τη διάρκεια εορτασμών για το καρναβάλι, ναυτική φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα. 


Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 33χρονος είχε χάσει και την αδερφή του η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ενώ σχεδίαζε να παντρευτεί. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε τραυματιστεί και στα κάτω άκρα στο παρελθόν με ναυτική φωτοβολίδα. 


Τι εξετάζουν οι Αρχές 


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, όταν η ναυτική φωτοβολίδα, που θέλησε να πυροδοτήσει ο 33χρονος, εξερράγη πάνω στο σώμα του. Ο 33χρονος διασκέδαζε με δύο φίλους του στον πεζόδρομο όταν τραυματίστηκε. 


Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.


Οι δύο φίλοι του 33χρονου συνελήφθησαν και ένας εκ των δύο παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον Μανώλη, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, η οποία, όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει.


Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη, σύμφωνα με το creta24.gr. 


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η παρέα των νεαρών είχε πυροδοτήσει περίπου 20 φωτοβολίδες πριν γίνει το μοιραίο. Αστυνομικοί μάλιστα περισυνέλλεξαν από τον χώρο 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες.


Πηγή:  Reader.g

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html