«Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει»: Ο πατέρας του 29χρονου πιλότου που «χάθηκε» στην Ανδραβίδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

«Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει»: Ο πατέρας του 29χρονου πιλότου που «χάθηκε» στην Ανδραβίδα

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:03 μ.μ.  |  Τρίτη 26 Μαρτίου 2024
Πριν περίπου ένα χρόνο και τρεις μήνες ο 29χρονος Μάριος Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτική πτήσης.


Ήταν 30 Ιανουαρίου 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του - τύπου Phantom - συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.


Νεκροί είχαν πέσει τότε ο 30χρονος κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακίδης και ο 29χρονος συγκυβερνήτηςε Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας


Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος. Δύο χρόνια πριν, ο Μάριος Τουρούτσικας πετούσε στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Σήμερα ο πατέρας του, μιλώντας στον Alpha, σημειώνει ακόμη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το γεγονός


«Του άρεσε ιδιαίτερα να πετά την ημέρα της παρέλασης. Το 2023 θυσιάστηκαν για την πατρίδα πέντε πιλότοι. Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει», ανέφερε ο πατέρας του. «Οι πιλότοι έχουν μια ψυχική ταύτιση και με τη σημαία και με την ιδέα της πατρίδας», πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στην πτήση που είχε κάνει ο γιος του πάνω από το χωριό του, είπε: «Μου έκανε το χατίρι να πετάξει μια φορά πάνω από το χωριό. Ήταν 28η Οκτωβρίου, τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω. Ο δικός τους ουρανός είναι η δική μας γη».


dnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html