25η Μαρτίου - Λάρισα: Συγκίνησε η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στα Τέμπη - Την αγκάλιασε ο Παπαστεργίου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου - Λάρισα: Συγκίνησε η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στα Τέμπη - Την αγκάλιασε ο Παπαστεργίου

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:03 π.μ.  |  Τρίτη 26 Μαρτίου 2024
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Λάρισα, αφού κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, στην οποία παρέστη η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, μετά από σιωπηρή διαμαρτυρία, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη αλλά και τον κ. Παπαστεργίου οι οποίοι την αγκάλιασαν.


Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να μιλήσουν στη μητέρα της Κλαούντια.

Νωρίτερα, σε σιωπηλή διαμαρτυρία, πριν την έναρξη της παρέλασης για την 25η Μαρτίου, προχώρησαν οι συγγενείς της Κλαούντια Λάτα, του νεαρού κοριτσιού που είναι ένα από τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.Η οικογένεια της Κλαούντια στάθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στον χώρο για την παρέλαση της εθνικής επετείου στην κεντρική πλατεία Λάρισας. Μπροστά ήταν η Άλμα Λάτα, μητέρα της Κλαούντια κρατώντας λίγα λουλούδια και ένα χαρτί που έγραφε με κεφαλαία τη λέξη «Δικαιοσύνη».Βίντεο και φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία:

Πηγή: protothema.grΣας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html