16χρονος «έκλεψε» 13χρονη με σκοπό να την παντρευτεί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

16χρονος «έκλεψε» 13χρονη με σκοπό να την παντρευτεί

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:08 π.μ.  |  Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024




Υπόθεση αρπαγής 13χρονης μαθήτριας Ρομά, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την αστυνομία, με την υπόθεση να φέρεται να λύνεται μάλλον συμβιβαστικά, καθώς επρόκειτο για… εφηβικό έρωτα.


Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, την περασμένη Παρασκευή (22/3) η 13χρονη ξεκίνησε από το σπίτι της στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας για το σπίτι του παππού της στη Λαμία. Το κορίτσι όμως φαίνεται ότι κατέληξε στο σπίτι 16χρονου Ρομά που μένει στον Κορυδαλλό Αττικής!


Ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης του στο ΑΤ Στυλίδας, που άμεσα εντόπισε την οικογένεια του ανηλίκου. Σύμφωνα με το νεαρό Ρομά, ήθελε να παντρευτεί τη μικρή την οποία ισχυρίστηκε ότι γνώρισε μέσω Instagram.


Ο ανήλικος μαζί με τον πατέρα του, συνελήφθησαν και μετήχθησαν στη Λαμία, ενώ το κορίτσι επέστρεψε στους γονείς της.


Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή, ενώ στα Δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε και η οικογένεια της κοπέλας με τη διάθεση να τα βρουν.


Όπως είπε στο LamiaReport ο πατέρας της 13χρονης, δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη, με την προϋπόθεση όμως να μην ξαναενοχλήσουν την κόρη του.


Οι δύο κατηγορούμενοι, πήραν προθεσμία να απολογηθούν για το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:30’. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας.


Πηγή: lamiareport.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html