«The same Pantelaki mou, the same Panteli mou» – Το viral πανό των οπαδών του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

«The same Pantelaki mou, the same Panteli mou» – Το viral πανό των οπαδών του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό

Κατηγορία Superleague 1 στις   8:54 μ.μ.  |  Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024




Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν είναι, φυσικά, στο γήπεδο για τον αγώνα με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, είναι όμως εκεί το πανό που κρέμασαν και με το οποίο σχολίασαν τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό στο κύπελλο Ελλάδας.


Οι Κρητικοί υποδέχτηκαν την Κηφισιά λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό τους, αποτέλεσμα που έκανε βαρύ το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι έβλεπαν ότι φέτος, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ήταν ευκαιρία για να διεκδικήσει η ομάδα ακόμη και την παρουσία της στον τελικό.


Η πορεία της, όμως, σταμάτησε στους προημιτελικούς τελικά, με τους οπαδούς να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους με ένα πανό που κρέμασαν στο πέταλο του γηπέδου στον αγώνα με την Κηφισιά. Πανό στο οποίο έγραφαν το εξής: «The same Pantelaki mou, the same Panteli mou…».


«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», είναι επομένως το μήνυμα των φίλων του ΟΦΗ για τον αποκλεισμό στο κύπελλο.


Πηγή: newsbeast.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html