Survivor spoiler αποχώρηση 26/2: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Survivor spoiler αποχώρηση 26/2: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση!

Κατηγορία Survivor στις   5:32 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024




Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει πάρει περίεργη περπατησιά. Οι μπλε κερδίζουν συνεχώς. Οι κόκκινοι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Οι ασυλίες πάνε όλες στους Μαχητές. Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor;


Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Οι ενδείξεις πλέον είναι ισχυρές, ίσως και κάτι παραπάνω. Ειδικά σε ότι αφορά το ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ειδικά αν επιβεβαιωθεί το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία.


Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε κάτι οριστικό και επιβεβαιωμένο, αυτό θα γίνει μέσα στην ημέρα, πλέον έχουμε μια εικόνα για την 2η ασυλία, για παράδειγμα. Όσον αφορά το ποια ομάδα την κερδίζει. Αυτό μας δίνει μια εύκολη εκτίμηση για την 2η υποψήφια προς αποχώρηση.


Άλλωστε, δεν χρειάζονται spoilers στο Survivor 2024 σε μερικά ζητήματα. Από τη στιγμή που φαίνεται που πάει το πράγμα, από ένα σημείο και μετά είναι τι κάνει νιάoυ νιάου στα κεραμίδια.


Survivor spoiler αποχώρηση 26/2: Αυτή θα βγει στον τάκο;


Όγδοη εβδομάδα, λοιπόν στο Survivor 2024 και μάλλον από τη δεύτερη κιόλας ημέρα της κλειδώνει το φύλλο των υποψηφίων. Με άλλα λόγια, μετά την Έλενα Αμανατίδου πάμε για μία ακόμα γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση.


Να σας πω την αλήθεια, αυτό δεν έχει και πολύ σημασία. Το ποια ομάδα θα κερδίσει. Διότι, Διάσημοι και Μαχητές πήραν την απόφασή τους. Γυναίκα θέλουν να ξεφορτωθούν. Εκτός και υπάρξει ανατροπή με όσα βλέπουμε για τον Σταμάτη.


Η Μαριλίνα δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν και είναι η πιο αδύναμη. Ωστόσο, πάμε για κόκκινη υποψήφια. Η Μαρία Αντωνά είναι το τεράστιο φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.


Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html