Στο νοσοκομείο από αδέσποτα σκάγια – Τον πέτυχαν στην αυλή του σπιτιού του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο από αδέσποτα σκάγια – Τον πέτυχαν στην αυλή του σπιτιού του

Κατηγορία Κρήτη στις   10:10 μ.μ.  |  Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024




Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά με έναν 79χρονο να μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο, από τα σκάγια που δέχτηκε, ενώ βρισκόταν στην αυλή του…


Ο τραυματισμός του ηλικιωμένου από αδέσποτα σκάγια στα Χανιά, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Όπως φαίνεται ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε είτε από κάποιον που έριχνε μπαλωθιές, είτε από κυνηγό που έκανε λάθος υπολογισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο 79χρονος δεν σκοτώθηκε για λίγα εκατοστά. Τα αδέσποτα σκάγια τον πέτυχαν στο πίσω μέρος του γοφού του και οι στενοί συγγενείς του, πρόλαβαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο.  


Όλα έγιναν σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, ο οποίος δέχθηκε αδέσποτα σκάγια από κυνηγετικό όπλο, στα καλά καθούμενα!


Ο 79χρονος, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και ασχολούνταν με δουλειές, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο πίσω μέρος του γοφού του.


Επρόκειτο για σκάγια που δέχθηκε από άγνωστο – μέχρι στιγμής άτομο, που είτε έριχνε μπαλωθιές σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε ίσως από κάποιον που κυνηγούσε στην περιοχή και του έριξε κατά λάθος.


Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άτυχος άνδρας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βάμου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου, που παραλίγο να σκοτώσει τον 79χρονο.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html