Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ άδειασε τους παίκτες του – Τι τον ανησυχεί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ άδειασε τους παίκτες του – Τι τον ανησυχεί

Κατηγορία Superleague 1 στις   11:28 π.μ.  |  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024



 Ο Παναθηναϊκός έπαθε νέο στραπάτσο στη Λεωφόρο και  Φατίχ Τέριμ μετά τε τέλος του αγώνα προβλημάτισε με την τοποθέτησή του.


Την ώρα που οι «πράσινοι» κάνουν τη μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη, ακόμη και εάν ήρθε η πρόκριση στα πέναλτι επί του ΠΑΟΚ, ο προπονητής τους δεν βλέπει προβλήματα. Για την ακρίβεια μόνο ένα τον ανησυχεί! Η ομάδα του πετάει βαθμούς χωρίς λόγο. Αυτό δήλωσε μετά την γκέλα μεγατόνων με την τελευταία Κηφισιά!


«Εμένα αυτό που με κάνει να ανησυχώ, είναι να χάνουμε βαθμούς πολύ εύκολα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανησυχώ ως ομάδα. Αυτό για το οποίο πρέπει να στεναχωρηθούμε είναι που χάνουμε βαθμούς χωρίς λόγο».


Κάπου εκεί προσέθεσε πως «για τα ατομικά λάθη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι της στιγμής. Πρέπει να φέρουμε τα ατομικά λάθη στο μίνιμουμ». Δηλαδή ο Παναθηναϊκός εδώ και τρεις αγώνες αγκομαχά, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι τα ατομικά λάθη. Λάθη που δεν μπορεί να διορθώσει ο προπονητής. «Καρφί» από τον κόουτς προς προς τους ποδοσφαιριστές του.


Ο Τερίμ είπε ακόμη: «Τα πλέι οφ θα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά χάνουμε τα πλεονεκτήματα που έχουμε. Φυσικά είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου ότι θα δώσουμε τις μάχες που πρέπει».


Για το παιχνίδι με την Κηφισιά είπε μεταξύ άλλων πως «είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χάνουμε ευκαιρίες, σκοράρουμε αλλά ακυρώνεται για οφσάιντ. Δεν είχαμε πρόβλημα. Σε ένα σημείο που δεν υπήρχε λόγος να δεχτούμε κόκκινη, τη δεχτήκαμε και μετά έγινε το αυτογκόλ. Για μία ομάδα που κυριαρχεί στο παιχνίδι της συνεχώς, το να είσαι με ένα παίκτη λιγότερο και μετά να δέχεσαι αυτογκόλ, είναι δύσκολο. Πέφτει η ψυχολογία. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Σε ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε. Θα μπορούσαμε και να χάσουμε.



sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html