Επιστροφή για την Πόπη Τσαπανίδου – Της δίνουν πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Επιστροφή για την Πόπη Τσαπανίδου – Της δίνουν πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι

Κατηγορία media στις   2:45 μ.μ.  |  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024




Φούντωσαν οι φήμες τα τελευταία 24ωρα πως αφήνει την πολιτική και επιστρέφει στην παρουσίαση και στην αγαπημένη της τηλεόραση…


Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα για την πιθανή επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου στην τηλεόραση! Μάλιστα, μεγάλος σταθμός της έκανε ήδη κρούση, ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη…


Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου και την στήλη του #Αποψάρα στο “Καλύτερα δεν γίνεται”, η γνωστή παρουσίαστρια και υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα θα επιστρέψει τηλεοπτικά.


Υπάρχουν κάποια στελέχη στον ΣΚΑΙ, τα οποία θα επιθυμούσαν την επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς έχει υπάρξει στην πρωινή ενημερωτική του ζώνη για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, υπήρξε μια σκέψη στα στελέχη, όχι όμως πρόταση.


Βέβαια, επειδή ακόμα η επόμενη σεζόν βρίσκεται μακριά και στον ΣΚΑΪ έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν προσεχώς, με κανονική πρόταση, ώστε να την ψήσουν. Η ίδια άλλωστε δεν έχει ανακοινώσει επίσημα πως τέλειωσε η τηλεόραση για αυτήν κι εφόσον μέχρι τότε δεν έχει βρει κάτι άλλο, θα συζητήσουν με άλλα δεδομένα!


Αναφορικά με τη Νατάσσα Γιαμάλη και τις φήμες που την θέλουν στο κανάλι του Φαλήρου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο διευθυντής του Yupiii.gr προσέθεσε στο ρεπορτάζ πως υπάρχει σκέψη να βρεθεί στην βραδινή ζώνη του σταθμού, με εκπομπά αντίστοιχου περιεχομένου με αυτή που παρουσιάζει φέτος στο Kontra.


Πηγή: daily.fbe.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html