Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Πιο κοντά όσο ποτέ στην ΑΕΚ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Πιο κοντά όσο ποτέ στην ΑΕΚ

Κατηγορία Superleague 1 στις   11:00 π.μ.  |  Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024


Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι παραμένει το πιο hot πρόσωπο της ποδοσφαιρικής κουβέντας στη Super League. Και ο λόγος είναι (μάλλον) απλός.


Διότι η φημολογία περί εμπλοκής της ΑΕΚ στην υπόθεση κρατά ήδη αρκετό καιρό και δεν διαψεύδεται από κανέναν. Χρειάζεται τερματοφύλακα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα; Μάλλον… χθες.


Η ΑΕΚ ωστόσο συνεχίζει το παραμύθι της, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφορούν περί επαφών και συμφωνίας με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.


Αν ρίξετε όμως μια προσεκτική ματιά στα ρεπορτάζ για τις μεταγραφές του Γενάρη θα βρείτε αναφορές για αριστερό μπακ, θα διαβάσετε διάφορα και για την ανάγκη απόκτησης ενός μεσο-επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Σέρχιο Αραούχο που δυστυχώς βαδίζει μάλλον για μια ακόμη φορά προς την πόρτα του χειρουργείου. Για τερματοφύλακα, δεν λέει κανείς τίποτα. Γιατί;


Ναι αλλά η ΑΕΚ επίσημα έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρθηκε για τον Ιταλό τερματοφύλακα και μάλιστα την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο (κύριος) Μπρινιόλι συμφώνησε (κάτω απο το τραπέζι) με την ΑΕΚ περίπου πριν δύο μήνες και αυτή είναι η αλήθεια..


Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από την Ιταλία όλα συνηγορούν πως το καλοκαίρι θα έχουμε επίσημα «γάμο».


Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός προσέφερε αρχικά περί τις 750 χιλ. ευρώ στον Μπρινιόλι, ήτοι υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ ο ίδιος αξίωνε 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει.



Πηγή: f-news.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html