Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κακό, όχι μόνο η ισοπαλία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κακό, όχι μόνο η ισοπαλία

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:19 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024



 Ο Παναθηναϊκός μετά τη νέα γκέλα κόντρα στην Κηφισιά είναι πλέον στο -3 από την κορυφή και δείχνει με τις εμφανίσεις του να γκρεμίζει ό,τι προσπαθεί να χτίσει.


Ο Παναθηναϊκός μπορεί ν’ απώλεσε ακόμα δύο βαθμούς μέσα στο γήπεδό του, αυτή τη φορά κόντρα στην Κηφισιά, ωστόσο οι τρεις βαθμοί που απέχει από την κορυφή δεν είναι απαγορευτική διαφορά.


Σίγουρα έχοντας ακόμα δύο ματς μπροστά του κι μια ολόκληρη διαδικασία playoffs τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν και η κορυφή να γίνει και πάλι πράσινη.



Ωστόσο αυτό που δε μας ωθεί στο να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι η εικόνα του Τριφυλλιού, το οποίο προβληματίζει συνεχώς και σήμερα δεν είχε την τύχη με το μέρος του όπως για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ.


Οι πράσινοι δεν πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, δείχνουν ασύνδετοι σε πολλά σημεία του αγώνα και ειδικότερα όταν στραβώνει το παιχνίδι φαίνεται πως δεν μπορούν οι παίκτες και ο προπονητής να βρουν νέες απαντήσεις.



Από εκεί και πέρα μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και αφέλεια, καθώς για μία ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλα ρίσκα με την άμυνά του να βρίσκεται πάνω από το κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα η Κηφισιά να χάσει μοναδική ευκαιρία να πάρει ακόμα και το παιχνίδι.


Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδα καλούνται όσο είναι βαθμολογικά νωρίς να γυρίσουν το κουμπί και ν’ αλλάξουν την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο πριν να είναι πολύ αργά.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html