«Επίθεση» ΠΑΟΚ σε Μπακασέτα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

«Επίθεση» ΠΑΟΚ σε Μπακασέτα

Κατηγορία ΠΑΟΚ στις   10:10 μ.μ.  |  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στον Τάσο Μπακασέτα για τη φάση της αψιμαχίας του με τον Τάισον στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον ημιτελικό του Κυπέλλου κι έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στη Λεωφόρο για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.



Το ντέρμπι είχε μπόλικη ένταση, η οποία κορυφώθηκε στο 77ο λεπτό όταν Τάσος Μπακασέτας και Τάισον πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, ο Λίντχουντ δεν άφησε ατιμώρητη την πράξη των δύο ποδοσφαιριστών, αποβάλλοντας τους, ενώ εκείνοι συνέχισαν τον καυγά κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.


Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ «βράζει» με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Τριφυλλιού και πήρε θέση για την εν λόγω φάση, κάνοντας λόγο για θέατρο και μία κίνηση ντροπής από τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.



«Είναι ντροπή για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να κάνει θέατρο και μάλιστα στην προσπάθεια Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική να ηρεμήσει την κατάσταση. Δευτερη φορά σε δυο ματς, με θέατρο να προσπαθήσει να επωφεληθεί χωρίς ντροπή. Είναι αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να του θυμίσουμε, όχι στο Εθνικό θέατρο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εν λόγω φάση.



sportal.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html