Μόνικα Μάρση: Ποια είναι η πληθωρική κοπέλα που υποδέχτηκε τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ στα Μετέωρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Μόνικα Μάρση: Ποια είναι η πληθωρική κοπέλα που υποδέχτηκε τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ στα Μετέωρα

Κατηγορία Lifestyle στις   7:58 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024





Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ με την εντυπωσιακή υπεύθυνο του εστιατορίου στα Μετέωρα


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, στα Μετέωρα.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα των επιβλητικών βράχων και στη συνέχεια έφαγαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.


Πρόκειται για το “ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ” το οποίο επιλέγουν πολλές διασημότητες και επιφανείς πολιτικοί, αφού φημίζεται τόσο για τη ανεπανάληπτη θέα όσο και για την εξαιρετική κουζίνα του.


Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι του καταστήματος μοιράστηκαν και φωτογραφίες που έβγαλαν με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ.



Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία με την εντυπωσιακή υπεύθυνο του εστιατορίου, με το όνομα Μόνικα Μάρση, η οποία ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα στα social media, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα “2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη”.



Ποια είναι, όμως, η Μόνικα Μάρση; Η πληθωρική γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είναι γνωστή και αγαπητή στην Καλαμπάκα για τη γοητευτική της παρουσία, αλλά και για την ευγένεια με την οποία υποδέχεται τους πελάτες στο εστιατόριο, όπου εργάζεται ως υπεύθυνη.


Η Μόνικα είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και λατρεύει το Instagram, όπου αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και από το εστιατόριο.



Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανεβάζει είναι και με την κορούλα της.




Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html